Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

Osijek u Sv. Martin bez kapetana Žapera

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.06.23. | 18:57

Nakon pregleda Mihael Žaper dobio je obaveznu terapiju i suigračima bi se trebao priključiti za tjedan dana

Osijek je na pripreme u Sveti Martin na Muri krenuo preko Laza. Nedaleko od Nove Gradiške, Stjepan Tomas i njegovi igrači stali su kako bi uveličali 95. obljetnicu lokalnog NK Graničara te sudjelovali na turniru “Hrvatski sokoli Laze”.

Međutim, najvažnija vijest je kako u osječkoj ekspediciji nije bilo Mihaela Žapera.

Kapetan je ostao u Osijeku gdje je dobio terapiju za bolnu petu zbog koje ga nije bilo u završnici prošle sezone. Posljednji pregled donio je još tjedan dana rehabilitacije za Žapera koji bi se, prema načelnom dogovoru, suigračima trebao priključiti sljedećeg ponedjeljka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naravno, ako se u međuvremenu nešto ne promjeni sa statusom u priči koja polako poprima obilježja sapunice. Informacije cure sa svih strana, teško je razaznati što je od toga zaista vjerodostojno a što plod navijačke mašte.

Pa da ponovimo… Osijek nije dobio službenu ponudu Hajduka za svog kapetana. Bilo je određenih neformalnih upita, sondiranja terena oko Žapera ali ništa konkretno. Činilo se kako cijena koju je Osijek postavio za svog kapetana izlazi iz gabarita onoga što je Hajduk spreman ponuditi. Međutim, prema najnovijoj verziji - Osijek definitivno ne želi prodati Žapera. Niti Hajduku, niti bilo kojem drugom klubu HNL-a.

Legitimna odluka, s dozom hazarderstva s obzirom na to da Mihael Žaper ovih dana ulazi u posljednju godinu ugovora, ali valjda na Pampasu znaju što čine.

Sam Žaper se zatvorio prema javnosti koja bi vrlo rado saznala koliko ima istina u glasinama da je on sam jako zainteresiran za odlazak na Poljud, da mu pola obitelji navija za Hajduk i slične priče koje se ovih dana nižu jedna za drugom… I koje su redovit folklor kada su u pitanju glasine oko transfera.

Kako bilo, Žaper ostaje u Osijeku i sljedeći tjedan bi se trebao pojaviti na pripremama u Svetom Martinu na Muri. Uz jedan veliki “ako” jer unatoč čvrstom stavu Osijeka, sve u HNL-u ima svoju cijenu pa tako i ispisnica Mihaela Žapera.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekMihael ŽaperHajdukHNLLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti