Ivo Čagalj/Pixsell
Ivo Čagalj/Pixsell

Tomas: "Pampas je naš adut, nadam se da ćemo na uzvrat s prednošću"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.06.23. | 15:25

Osijekov trener komentirao je suparnika, mađarski ZTE, u drugom pretkolu Konferencijske lige

Nisu u Osijeku nezadovoljni ždrijebom, mađarski ZTE na startu europskog puta, u drugom pretkolu Konferencijske lige, sigurno nije neprelazan suparnik. No, treba biti oprezan, svakako.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Treba ih svakako respektirati, jer momčad koja dođe do finala nacionalnog kupa i uspije ga na kraju i osvojiti sigurno ima kvalitetu. Mađarska liga je sve bolja iz godine u godinu i svakako ćemo ih dobro analizirati, pripremajući se za te dvije utakmice. Možda je prednost za nas što ćemo u prvom dvoboju biti domaćini pred svojim brojnim navijačima na novom stadionu. Nadam se da ćemo stvoriti određenu prednost uoči uzvrata", komentirao je trener Osječana Stjepan Tomas, koji se već raspitao o rasporedu ZTE-ovih pripremnih utakmica, već je krenuo s analizom.

"Da, sigurno ćemo se o svemu detaljno informirati. Znamo već i raspored njihovih prijateljskih utakmica na pripremama i potrudit ćemo se snimiti ih što kvalitetnije. Gržan i Špoljarić su bili tamo na posudbi, poznaju dobar dio igrača koji su ostali u Zalaegerszegu, tako da ćemo sigurno o svemu konkretno razgovarati. Vidim da ZTE ima dosta mladih igrača, doživjeli su i neke promjene igračkog kadra u odnosu na proljeće, ali svakako treba biti oprezan. Poznajem mađarski nogomet i pratio sam dosta njihovih momčadi. Igraju u pravilu agresivno i čvrsto i sigurno neće biti lako s njima. Vjerujem da ćemo kroz dobru analizu i pripremu pokazati u te dvije utakmice da smo bolji protivnik.", zaključio je Osijekov trener. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekZTEStjepan Tomas

Ostale Vijesti