Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Oršić: "Teško mi je gledati nogomet dok sam ozlijeđen. Dinamo? Ne vraćam se, ali..."

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 27.11.23. | 18:31

Ofenzivac Trabzonspora komentirao je status svoje ozljede, svoj bivši klub Dinamo i nastojanja da se do Eura 2024 vrati u reprezentaciju....

Nakon konferencije za medije povodom kazališnog projekta za mlade 'Raspucavanje", nastalog u suradnji HNS-a i umjetničke organizacije Lutkarsko kazalište Lutonjica ToporkoBruno Petković i Mislav Oršić odgovorili su na novinarska pitanja vezana za aktualnu tekmatilu. Nakon što se medijiima obratio Bruno Petković, pred novinare je stao Mislav Oršić.

"Teška je ozljeda i dug oporavak, ali sve ide odlično. Počeo sam lagano trenirati i na terenu, sad mi je puno lakše to podnijeti jer imam osjećaj da sam se vratio nogometu i lopti. Nije više samo teretana, pumpanje mišića i terapije... Sve ide svojim tijekom. Teško mi je gledati nogomet jer zapitam se gdje sam ja, a gdje su drugi. Pratio sam sve, naša reprezentacija je uvijek bila najbolja kad je bilo najpotrebnije, tako je zaključila i ove kvalifikacije. U prošlim kvalifikacijama za Katar također smo odlučivali sve u zadnjoj utakmici i izborili Rusiju, jednako je bilo i sada. Bio sam siguran da ćemo uspjeti", rekao je Mislav Orioć koji se nada vratiti u reprezentaciju do Eura 2024.

"Normalno. To mi je jedan od velikih ciljeva. Prvo da se dovedem u red, da budem zdrav, a onda ćemo vidjeti. Reprezentacija ima jako puno kvalitetnih igrača što su i pokazali. Samo da budemo svi zdravi do Eura, bude li tako, i budemo li u TOP formi, možemo puno".

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U međuvremenu Oršić je ostao bez trenera Nenada Bjelice, a na klupu Trazbonspora sjeo je Abdullah Avci.

"Čuo sam se s trenerom prije mjesec dana, rekao je da se u mojem statusu ništa ne mijenja, da jedva čeka da se vratim. Problem je što trener ne govori engleski jezik pa moram vidjeti kako ćemo komunicirati", rekao je Oršić koji nije mogao izbjeći pitanje o bivšem klubu Dinamu:

"Slično kao i reprezentaciju. Dinamo je najkvalitetnija momčad u Hrvatskoj i mislim da će to na kraju izvući. Znalo je biti tako i prijašnjih godina, u sezoni 2021/22. također smo bili u prvom dijelu prvenstva loši, treći-četvrti, a potom smo osvojili naslov prvaka. Nije lako igrati na dva fronta, čim jedan ili dva rezultata nisu dobra odmah mediji počnu pisati naveliko o tome i to uđe u psihu igrača. Utječe na samopouzdanje, ali moraju biti jaki i izdržati. Moj povratak u Dinamo? Za sada nema govora o tome, ali, Dinamo je moj klub i nikad se ne zna što će biti u budućnosti", rekao je hrvatski reprezentativac. (N.R.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaTrabzonsporMislav OršićDinamo ZagrebGNK Dinamo

Ostale Vijesti