REUTERS
REUTERS

Službeno: Maestro je produžio vjernost Real Madridu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.06.23. | 12:00

Madridski klub pohvalio se da kralj veznog reda ostaje u njihovim redovima još jednu sezonu

Od ljeta 2012. do 2024. Punih 12 godina godina hrvatski maestro Luka Modrić branit će boje Kraljevskog kluba, jednog od najvećih klubova na svijetu, Real Madrida. Pohvalio se španjolski viceprvak: igrač ostaje vezan za klub do 30. lipnja 2024.

Nakon što je stavio paraf na još jedan ugovor s Madriđanima, kreće njegova 12. sezona u bijelom dresu, u kojemu je do sada odigrao 488 utakmica i osvojio 23 naslova.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako je ovo ljeto, baš kao i prethodnih transfer rokova, imao ponude i drugih velikih klubova, a ove se sezone uz to uplela i Saudijska Arabija s neiscrpnim količinama novca, hrvatski je kapetan odlučio ostati u klubu u kojemu je do sada osvojio pet Liga prvaka, pet svjetskih klupskih prvenstava, tri španjolska prvenstva, četiri UEFA superkupa, dva Španjolska kupa, četiri Španjolska superkupa i još brdo individualnih nagrada, među kojima se naravno ističe veliki Ballon D'or 2018. nakon što je s Hrvatskom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Koliko je vrijedan i koliko još može dati pokazao je i na završnici Lige nacija kada je Hrvatsku vodio do još jedne srebrne medalje.

"Mislim da je jasno što ja želim i klub to zna", govorio je uporno na svim presicama kroz godinu kada bi ga novinari pitali misli li napustiti Real Madrid na kraju sezone. Zagrljaji s Carlom Ancelottijem, podrška suigračima, pljesak Benzemi nakon osvojene Zlatne lopte... Sve to hrvatskog kapetana čini posebnim dijelom Reala. Vodili su ga velikani i stvarali od njega velikana. Divi mu se cijeli svijet. S 38 godina predvodi dvije nogometne mašinerije - i Real i Hrvatsku - do najvećih visina, do najsjajnijih titula i odličja. A sebe? Sebe maestro svakom novom utakmicom uvodi u besmrtnost.

Un grande capitan, nuestro capitan, capitan de Croacia.

FOTO: Reuters






Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Real MadridLuka ModrićLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti