Sasa Miljevic/PIXSELL
Sasa Miljevic/PIXSELL

Orešćanin objavio popis U19 reprezentativaca, na njemu su Oliver Lukić i kapetan juniorske momčadi Mladosti

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 12.02.24. | 09:29

Prva utakmica igra se već u srijedu, 13. veljače, s početkom u 15 sati

 Mlada hrvatska U19 reprezentacija okupila se pred nastup na međunarodnom prijateljskom turniru u Umagu i Poreču. Hrvatska će u okviru turnira odigrati utakmice protiv Saudijske Arabije (Poreč, 13. veljače, 15.00) i Grčke (Umag, 16. veljače, 12.30), a na turniru sudjeluju i reprezentacije Turske, Latvije i Škotske.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na popisu izbornika Siniše Oreščanina za ovu su se akciju našli sljedeći igrači:

Vratari: Dorian Klarin (Dinamo), Jan Hlapčić (Osijek), Eugen Ciban (Rudeš)

Braniči: Rocco Žiković (RB Salzburg), Luka Hodak (Hajduk), Filip Krušelj (Slaven Belupo), Ivan Cvetko (Dinamo), Viktor Damjanić (Lokomotiva), Borna Graonić (Dugopolje), Domagoj Begonja (Hajduk), Krešimir Vrbanac (Osijek), Vito Težak (Varaždin).

Veznjaci: Borna Panić (Rudar Velenje), Oliver Lukić (Liefering), Marin Krešić (Mladost Ždralovi), Luka Vrbančić (Dinamo), Vilim Gec (Dinamo), Luka Juričić (Puskas AFC), Noa Skoko (Hajduk)

Napadači: Toni Majić (Dinamo), Filip Živković (Osijek), Anton Matković (Osijek), Noel Jakac (Rijeka)

O Lukićevom 'transferu' iz Austrije u Hrvatsku puno se pisalo posljednjih nekoliko dana, stoga njegovo ime na ovom popisu nije tako veliko iznenađenje. Zanimljivo je vidjeti kako će se u odabranom društvu snaći Marin Krešić, kapetan juniorske momčadi Mladost Ždralovi te rođeni Kanađanin Luka Gojko Juričić koji je u Puskas AFC stigao prije godinu i pol dana iz Pro Sports FC-a. Zanimljivo, Juričić je bio i u Toronto FC-u, a prije nego što je preselio u Mađarsku, odradio je i dvotjednu probu u Gorici koju je zadovoljio, no zbog određenih Fifinih pravilnika nije mogao ostati u Hrvatskoj.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska U19 nogometna reprezentacijaOliver LukićSiniša Oreščanin

Ostale Vijesti