Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Olić se sprema na život bez Vlašića, njegova prva meta ovog ljeta je srpski veznjak

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.05.21. | 13:08

Navodno je već poslana ponuda od pet milijuna eura, ali to neće biti tako lako.

Teško je za očekivati da će Nikola Vlašić i dogodine biti član CSKA Moskve. Jednostavno, prerastao je ligu, a toga je svjestan sam igrač i njegov klub. Upravo zbog toga ovo ljeto, pogotovo ako odigra dobar Euro, bi moglo biti ključno za Nikolu Vlašića.

Jedno vrijeme se glasno pričalo o Napoliju, a neki navijači išli su toliko daleko da su krenuli štampati dresove s njegovim imenom. Ipak, ništa od svega, Vlašić je ostao u Rusiji, a CSKA je odradio jednu jako lošu sezonu. Nije to bilo ono čemu se hrvatski reprezentativac nadao.

Njegov odlazak je neizbježan. Gdje, u ovom je trenutku teško reći, ali sigurno je da će se to dogoditi. Baš zbog toga trener moskovskog velikana, Ivica Olić, već se sad sprema na život bez ponajboljeg igrača Premijer lige.

Prema informacijama ruskih medija, CSKA je poslao službenu ponudu na adresu Bešiktaša. Adam Ljajić je igrač kojeg Olić želi u svojim redovima, ali ponuda od pet milijuna eura odbijena je u Bešiktašu brzinom munje.

Turski velikan želi nešto veći iznos za svoju ponajveću zvijezdu koja ove sezone nije bila naročito raspoložena. Dva pogotka i četiri asistencije nije loše, ali je puno ispod razine igrača kao što je Adem Ljajić.

Prije dvije godine Bešiktaš ga je doveo za 6,5 milijuna eura, a pretpostavka je da je njihova želja da isti iznos dobiju i ovog ljeta. Ipak, to će se malo teže dogoditi, jer osim što nije imao sezonu iz snova, Ljajić ulazi u posljednju godinu ugovora. Osim svega navedenog, nije da se Ljajić pomlađuje, ove sezone će proslaviti 30. rođendan pa tako ponuda CSKA Moskve ne zvuči kao nešto 'uvredljivo malo'.

29-godišnjak iz Novog Pazara je karijeru započeo u Partizanu, a najveći dio iste proveo je u Italiji gdje je igrao za Fiorentinu, Romu, Inter i Torino.

Prvi koraci od strane CSKA Moskve i Ivice Olića su napravljeni, a ovaj transfer, što se o njemu dulje razmišlja, djeluje sve realnije. No, polako, prijelazni rok još nije otvoren, ali stara poslovica kaže 'gdje ima dima, ima i vatre'.



Tagovi

Adem LjajićNikola VlašićCSKACSKA MoskvaBešiktaš

Ostale Vijesti