REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

"Vlašić mora dobro odigrati Euro ako želi postati igrač od 50 milijuna eura"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.05.21. | 21:09

Hrvatski reprezenatativac je najavio kako bi volio promijeniti klub ovog ljeta

Nikola Vlašić po izboru kolega igrača izabran je za trećeg najboljeg igrača ruske lige. Hrvatski reprezentativac ponajbolji je igrač moskovskog CSKA s kojim ove sezone nije uspio izboriti europska natjecanja. Vrlo vjerojatno je da će nakon Europskog prvenstva zatražiti trasfer iz Moskve s obzirom na to da je upao u fazu stagnacije posljednje sezone.

Bivši šef skautske službe CSKA Maxim Dyukov dao je u intervju za ruski Metartings svoje mišljenje kako bi europsko prvenstvo moglo utjecati na transfer Vlašića.

„Nikola je u padu pa sada vrijedi 25-30 milijuna eura. Najbolji izlog za sve europske velikane je učinak na europskim natejcanjima i međunarodnim turnirima. Vlašić se ove sezone, kao ni cijeli CSKA, nije pokazao u europskim natjecanjima. Da bi postao nogometaš u kategoriji tržišne vrijednosti 50-60 milijuna eura, Vlašić mora odigrati sjajno Euro. Dvije ili tri izvrsne partije mogu mu udvostručiti cijenu.“, rekao je Dyukov.

Hrvatska će na Europskom prvenstvu igrati u skupini D s Engleskom, Škotskom i Češkom. Vlašić je na Dalićevom popisu, a nakon Eura bi mogao mijenjati klub. S CSKA ima ugovor do ljeta 2024. godine, a prema Transfermarktu njegova tržišna vrijednost je 30 milijuna eura. Dosad se spominjao Napoli kao najzainteresiraniji za Vlašića, ali igrač će zasigurno tek nakon Eura odlučiti o svojoj budućnosti.


Tagovi

Nikola VlašićCSKA Moskva

Ostale Vijesti