Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

OCJENE - Osijek: Kleinheisler junak derbija u Gradskom vrtu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 19:53

Osijek je imao prevagu u sredini terena od samog početka dvoboja i trijumf nad Rijekom je potpuno zaslužen prema prikazanoj igri

Ivica Ivušić 6,5

Momčad koja želi naslov mora imati vratara koji će je izvući u rijetkim situacijama. Osijek ga ima u Ivušiću koji je ponovno odigrao besprijekornu utakmicu. Sjajno je reagirao ispred Vučkića, malo se mučio s ispucavanjima ali mreža je ostala nedirnuta.

Mato Miloš 6,5

Izuzetno raspoložen, često je donosio loptu u protivničku polovicu, nekoliko puta i probio stranu. Lako je mogao upisati asistenciju ali njegov ubačaj koji je odsjeo na Krešićevoj ruci sudac nije vidio.

Danijel Lončar 6

Dobre utakmice donijele su mu novi ugovor koji je stoper opravdao u derbiju protiv Rijeke. Ništa posebno za istaknuti, ali kada mu momčad ne primi gol, onda je jasno da je branič bio na visini koja se od njega očekuje.

Mile Škorić 7

Kapetanski je odigrao ovu utakmicu. Lider momčadi koji ide glavom gdje neki ne bi kopačkom. Besprijekoran u defenzivnom skoku, znao zaprijetiti u onom ofenzivnom. Na kraju i skandiranje tribina. Zasluženo.

Mario Jurčević 6,5

Iznenadili smo se vidjevši ga kao asistenta za autogol Četića. Naime, navikao nas je da prijeđe centar isključivo kada ide ubaciti loptu iz auta. Greška koja je mogla biti kobna da ga nije ispravio Škorić, ali i asistencija koja ostavlja Osijek u utrci za prvaka.

Mihael Žaper 6,5

Zadnji vezni je ponovno upisao dobru partiju. Držao je sredinu domaćina koja je dominirala tijekom cijele utakmice. Pamtimo sjajnu lopta za Fućka u početnoj fazi dvoboja…

Laszlo Kleinheisler 7

Mađarski reprezentativac bio je najopasniji igrač Osijeka koji je lako prometnuo Labrovića u najboljeg pojedinca gostiju. Igrao je na lijevom krilu a bilo ga je svugdje, opasan u završnici i primjer suigračima kako se brane boje Osijeka.

Od 90. Čeberko

Igrao premalo za konkretnu ocjenu.

Kristijan Fućak 6

Počeo na špici. Imao je solidno prvo poluvrijeme da bi u nastavku malo nestao. Do jučer je igrao po drugoligaškim travnjacima, sada mu je Bjelica namijenio ulogu startera što dovoljno govori kakvo mišljenje ima o njemu. Treba popraviti završnicu…

Ivan Fiolić 6

Dobar nastup. U tandemu s Kleinheislerom uzeo je sredinu travnjaka, ali njegova pozicija je ipak na krilu. No, podredio se zahtjevima trenera i dao svoj doprinos za velika tri boda Osijeka.

Od 90. Hiroš -

Igrao premalo za konkretnu ocjenu.

Damjan Bohar 6

Slovenac je bio na desnom krilu i u oba poluvremena imao po jedan lijep pokušaj. U prvom poluvremenu iz daljine, u nastavku lukav udarac kada su svi očekivali ubačaj.

Od 71. Brlek

Igrao premalo za konkretnu ocjenu.

Mijo Caktaš 5,5

Imao je pokušaj na početku utakmice u kojoj je igrao lažnu devetku. Nakon toga nije se vidio.

Od 71. Mance

Igrao premalo za konkretnu ocjenu.


Tagovi

OsijekHNK RijekaHNL

Ostale Vijesti