Istra 1961
Istra 1961

Tramezzani za Varaždin priprema čak i U19 kapetana: "Znamo što trebamo pokazati"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 16.05.24. | 18:06

Istra će u ovaj važan susret ući s velikim manjkom igrača

Posljednja domaća utakmica sezone Istrijanima na noge dovodi Varaždince. Neugodnim protivnicima Tramezzanijeve trupe morat će se suprostaviti u krnjem sastavu,. Naime, kako je potvrđeno iz kluba za Germanijak, Maurić se jučer ozlijedio na treningu, a ozljede će van terena ostaviti Petrusenka, Douglasa, Žgombau i Valinčića. K tome nema ni Ahmetija koji je s reprezentacijom, a zbog akumuliranih žutih kartona neće igrati Čalušić.

Ipak, snašao se u silnim tegobama bivši strateg Hajduka. Tako je među prvu momčad stavio Luku Đuranovića, kapetana U19 momčadi koja je osvojila 1. HNL Pionira. Kako nam je potvrđeno iz kluba, on tjednima trenira s prvom momčadi, a trener će pred samu utakmicu odlučiti hoće li biti i u zapisniku za utakmicu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Rekuperirali smo se od prošle utakmice i tjedan iskoristili za kvalitetan rad na treninzima. Ekipa je u dobrom momentu, odlično odgovaraju na treninzima i što je najbitniji aspekt, vidi se da imaju volju. Sve je spremno za sutrašnju utakmicu. Iako nedostaju neki igrači, moj posao je pronaći rješenje u svakom trenutku, a kroz tjedan smo isprobavali razne solucije. O sutrašnjoj utakmici ne razmišljam kao posljednjoj domaćoj utakmici, već o utakmici koja je za nas novi test i nova prilika gdje se možemo iskazati", rekao je Tramezzani i dodao:

"Varaždin je, poput nas, trenutno u dobrom momentu, imaju kvalitetnu ekipu i igrače s iskustvom. Sigurno će biti intenzivna utakmica, a kao i svaki put, obje strane će tražiti pobjedu. Mi znamo koje su njihove kvalitete, i što mi trebamo pokazati. Tko se više iskaže, odnijet će kući bodove", poručio je trener Tramezzani.

"Znamo da je Varaždin u odličnoj formi, kao i mi. U ovih zadnjih par utakmica smo top izgledali i mislim da smo pokazali publici našu viziju igre i koliko smo napredovali dolaskom novog trenera. Oni su dobra ekipa koja se bori za istu poziciju kao i mi, trenutno su u prednosti, ali mislim da mi možemo super odraditi ovu utakmicu. U obrani su jako disciplinirani, u veznom redu su iskusni posebno s Postonjskim koji dobro izvodi prekide i iskusan je igrač. Što se tiče moje igre, uzimam svaku priliku koju dobijem, pokušavam dati sve od sebe i napraviti najbolji rezultat za svoju ekipu. Za nas je najveći motiv da završimo sezonu sa što boljim rezultatom, mislim da nismo daleko od toga i da smo pokazali da možemo igrati protiv svakog. Nadam se da ćemo tako izgledati i sutra i da će navijači doći u što većem broju, kaže Mateo Lisica.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Paolo TramezzaniIstra 1961Mateo LisicaHNL

Ostale Vijesti