GNK Dinamo
GNK Dinamo

Novo produženje suradnje u Dinamu: "Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.04.23. | 12:05

Novi ugovor za 24-godišnjeg ofenzivca

Nakon što su jučer svoje autograme na nove ugovore stavili stoper Dino Perić, vratar Danijel Zagorac, vezist Josip Mišić i branič Stefan Ristovski, danas je red stigao i na ofenzivca Darija Špikića: 24-godišnjak je produžio suradnju sa zagrebačkim klubom.

„Svojim je zapaženim izvedbama, vidljivom energijom i silinom zaslužio i pretpoziv izbornika Zlatka Dalića za nedavne dvoboje A reprezentacije na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. U Dinamu je od 2007. do 2018. prošao sve mlađe uzraste, a nakon dvije i pol sezone izbivanja potpisao je ugovor u veljači 2021. i potom ostao šest mjeseci na posudbi u Gorici. U punom je pogonu, dakle, od ljeta 2021. i u međuvremenu se ustalio u ulozi desnoga krila iako je u svojem maksimirskom opusu pokazao da može pokriti gotovo sve pozicije u ofenzivnom dijelu momčadi“, opisuju ga na službenim stranicama Dinama.

A Špikić je pri potpisu novog ugovora istaknuo kako je ponosan što je i dalje član Dinama.

„Nastavljam marljivo raditi kako bih svojim igrama opravdao povjerenje kluba. Još kao mali dječak dok sam ovdje na Maksimir dolazio na treninge sanjao sam da ću jednog dana igrati za ovako veliku momčad i nastupati u Ligi prvaka. Zaista sam sretan ovdje i ovo je veliki dan za mene, ali znam da nema vremena za opuštanje. Čeka nas zahtjevna završnica prvenstva , ali sam uvjeren da ćemo uz podršku naših navijača obraniti naslov prvaka“, poručio je Špikić nakon potpisa novog ugovora.



Tagovi

GNK DinamoDario Špikić

Ostale Vijesti