Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Novi preokret oko Ademija? Kapetana želi bundesligaš, mogao bi u Njemačku, ali Dinamo i dalje ne popušta!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 26.01.23. | 21:30

Arijana Ademija želi dovesti Stuttgart, to mu je vjerojatna prilika da zaigra u ligi Petice, ali u Maksimiru ne žele podići rampu

Arijan Ademi ostaje u Dinamu! Tako je glasila vijest od četvrtka ujutro, tako je rekao Ante Čačić, koji ne želi pogaziti ono što je javno kazao prije nekoliko dana da 'iz Dinama ove zime može otići još samo Livaković.' Rekao je nekoliko puta to direktrno i Arijanu Ademiju, jasno mu dao do znanja da mu je potreban, da je jedini nezamjenjiv u svlačionici pod jugom. Ne samo na terenu, već u svim ostalim aktivnostima momčadi. Imao je Ademi ponudu iz turske Adane, imao je ponudu iz Saudijske Arabije, pričalo se o Valenciji... I, činilo se da je sve riješeno, da će Ademi definitivno i konačno ostati u Maksimiru, barem do ljeta, uskoro možda i potpisati novi ugovor. No, tijekom dana pojavila se nova priča.

Ademija, naime, želi Stuttgart. Vijest je prvu donio portal 24sata, potom i neki njemački mediji, a prema našim informacijama, radi se o ozbiljnoj priči, Bundesligaš koji je trenutno u zoni ispadanja, zagrizao je za Dinamova kapetana i želi ga dovesti u svoje redove. Bio bi tamo suigrač hrvatskom reprezentativcu Borni Sosi, naravno, ako ga Dinamo pusti. A zasad u Maksimiru odolijevaju, ne žele podići rampu Ademiju, čak niti za odlazak u Njemačku. Istina, kako čujemo, Ademi još nije utanačio sve uvjete sa Švabama, nije još niti on dogovorio sve detalje, niti us oni ispunili sve što je tražio, ali, to bi pri ovom transferu ipka trebao biti manji problem. Puno je veća prepreka Dinamo, odnosno Čačić, koji ne želi upaliti zeleno svjetlo.

Ademi je jednom prilikom rekao da neće otići iz Dinama, osim ako dođe ponuda iz neke od liga Petice, sad je takva prilika došla. Vjerojatno i zadnja u karijeri, pitanje je hoće li više imati šasnu okušati se na takvoj pozornici. Stuttgart želi ostati u ligi, trebaju mu iskusni igrači, Ademi je, očito, izbor toga kluba i poduzet će sve da ga dovedu. No, ako Dinamo neće ni pod kojim uvjetima pustiti svoga kapetana, tada će im sav trud biti uzalud. Opet, ako će Ademi inzistirati na odlasku, jače nego dosad, tada će i Dinamo teško reći 'NE'. U svakom slučaju, neizvjesnost oko Ademija se nastavlja, ta priča ipak još nije završena. Na redu su Čačić i Dinamo!



Tagovi

GNK DinamoArijan AdemiAnte ČačićStuttgartBundesliga

Ostale Vijesti