Novi igrač Reala na Old Traffordu?

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.05.19. | 09:19

Zidane je odlučio promijeniti cijelu momčad

Navas nije u dobroj poziciji u Realu. Nekada prvi golman Kraljeva, danas je vezan uz klupu te zaista rijetko dobiva priliku ove sezone. Najpoznatiji igrač svih vremena kojeg je Costa Rica proizvela definitivno ima još par sezona u svojim nogama, odnosno rukama, te je vrlo lako moguć da na kraju sezone promijeni sredinu.

De Gea, iako je riječ o inače fantastičnom vrataru, ove godine nije na svojoj razini. Neki govore da je riječ o lošoj sezoni i da će već naredne španjolska hobotnica biti sigurna kao i prije, dok su neki skloni tezi kako je svim tim slabijim predstavama glavni uzrok obrana Uniteda koja je ove godine malo je reći katastrofalna.

Navas želi braniti, a ukoliko zaista preseli na Otok, mala je vjerojatnost da će se Vragovi odlučiti njega postaviti na mjesto prvog vratara ekipe.

Transfer bi se mogao ostvariti ukoliko De Gea napusti redove Uniteda koji naredne sezone neće biti član Lige prvaka, a De Gea je u nekoliko navrata izjavio kako mu je igranje u najelitnijem nogometnom natjecanju nešto što mu je najveći motiv u karijeri.

(foto:Reuters)


Tagovi

Manchester UnitedReal MadridZinedine ZidaneKeylor Navas

Ostale Vijesti