Novi Hrvat u Serie A? Lazio kreće po stopera Rijeke!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.06.15. | 12:27

Novi Hrvat u Serie A?

Ekspert za transfere, uvijek dobro obaviješteni talijanski novinar Gianluca Di Marzio, piše kako Lazio ima na radaru hrvatskog reprezentativca i člana Rijeke, Marka Leškovića.

Rimski klub navodno već neko vrijeme „snima“ 24-godišnjeg stopera, a u idućih nekoliko dana, tvrdi Di Marzio, mogli bi otvoriti pregovore. Tržišna vrijednost Leškovića prema Transfermarktu iznosi 1.500.000 eura, a protekle dvije sezone proveo je u Rijeci, koja ga je u ljeto 2013. dovela iz Osijeka za 450 tisuća eura.

Sjajne igra pod riječkim stijenama dovele su ga i do hrvatske reprezentacije. Tako je debitirao za nacionalnu momčad u prijateljskom dvoboju s Argentinom, a na nedavnoj utakmici s Talijanima bio je jedini stoper na klupi kojeg je imao izbornik Niko Kovač.

Inače, Lazio treba rješenja u srcu obrane, jer na stoperskim pozicijama ima čak petoricu igrača starijih od 30 godina (Ciani, Braafheid, Gentiletti, Cana, Novaretti). Zanimljivo, u juniorskoj momčadi Lazija su i dva hrvatska stopera, 19-godišnji Franjo Prce i 21-godišnji Josip Elez, koji je zadnje bio na posudbi u mađarskom Honvedu.

(Foto: Action Images)


Tagovi

LazioMarko LeškovićRijeka

Ostale Vijesti