NK Bednja Beletinec od danas u trenirkama Germania Sport kladionice

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.07.20. | 14:23

Nakon kratke pauze akcija "Novi dresovi za nove prvake" ponovno je pokrenuta sponzorstvom opreme za lidera Međužupanijske lige ČK-VL.

Akcija „Novi dresovi za nove prvake“ Germania Sport kladionice u kojoj se sponzorira nova sportska oprema lokalnim klubovima, klubovima nižih liga te manje profitnim sportovima nakon manje pauze ponovno se nastavlja. Ovoga puta opremili smo NK Bednju Beletinec s visoko kvalitetnim trenirkama te ih na taj način nagradili za sjajno odrađenu sezonu i prvo mjesto u ligi.

„Prije svega zahvaljujemo se Germaniji na odličnim trenirkama. Amaterski smo klub, ovisimo o ljudima dobre volje, sponzorima i gledateljima koji dođu i plate kartu te na taj način pomažu funkcioniranju kluba, tako da nam ovakvo sponzorstvo jako puno znači. Mali smo klub iz malog mjesta Beletinca, ali biti prvi među 16 klubova u ligi nije mala stvar. A sad ćemo u vašim trenirkama imati priliku ići na gostovanje, premijera će biti na prvom od njih 16. kolovoza u Gojancu “, izjavila je predsjednica NK Bednje Beletinec Nada Bodinski Dreven.

Nk Bednja Beletinec natječe se u Međužupanijskoj ligi Čakovec-Varaždin. Ove sezone su osvojili prvo mjesto, no do rekonstrukcije liga ostaju u istom rangu. Drugim riječima za zelenim stolom će se odlučivati o broju i sistemu liga, a do tad će oni nastaviti nizati uspjehe na travnjaku, ali od danas u novoj opremi Germania Sport kladionice.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

Sve vezane tekstove u vezi sponzorstva Germanija Sporta pročitajte OVDJE.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Germania Sport kladionica)

 


Tagovi

Germania Sport kladionicaNovi dresovi za nove prvake

Ostale Vijesti