Nova lica na Kovačevom popisu: Presretni smo!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.09.14. | 15:47

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač je uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine objavio popis kandidata, a na listi su trojica novih imena.

 

Dinamov Domagoj Antolić te Rijekini igrači Ivan Tomečak i Marko Lešković dobili su poziv u A reprezentaciju.

„Presretan sam; ne znam uopće što bih rekao i kako bih opisao što sada osjećam. San svakog igrača je nastupati za svoju reprezentaciju, a iako sam imao puno nastupa u mlađim selekcijama dobiti poziv u A reprezentaciju je nešto posebno. Izbornikov poziv mi je golema pohvala za trud i rad, ali i motiv da nastavim naporno trenirati i raditi“, rekao je oduševljeni Antolić za službene klupske stranice.

Kovač je za kvalifikacijske utakmice za EURO 2016. protiv Bugarske i Azerbajdžana, uz Ivana Vargića i Andreja Kramarića, pozvao i Tomečaka i Leškovića.

„Krenulo me zaista u posljednje vrijeme. Prvo Rijeka s atmosferom, golovima, trofejima, onda prinova u obitelji pa sad i poziv za reprezentaciju. Već sam kod izbornika Slavena Bilića dobio poziv ali u utakmici protiv Gruzije nisam igrao, bio sam na tribinama. Velika je čast igrati za Hrvatsku i ovo je prilika koju čekaš cijeli život“, izjavio je Tomečak.

Za razliku od trojca koji je već imao priliku osjetiti atmosferu u selekciji 'Vatrenih', Marku Leškoviću ovo je prvi poziv u seniorsku.

„Ponosan sam i presretan, ovo je zaista san svakog sportaša. Zahvaljujem se izborniku na pozivu, ali moram naglasiti da je ovo plod rada cijele momčadi HNK Rijeke. Naš trud i odnos prema radu očituje se na terenu. Igrao sam dosta za Hrvatsku u mlađim uzrasnim kategorijama, ali ovo je nešto posebno“..

Utakmice protiv Bugarske na rasporedu je 10. listopada u Sofiji, dok Azerbajdžan tri dana kasnije gostuje u Osijeku.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Marko LeškovićIvan TomečakDomagoj AntolićHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti