Bruno Fantulin/PIXSELL
Bruno Fantulin/PIXSELL

Ni Hajduk, ni Šibenik: Marin Jakoliš odlazi kod bivšeg dinamovca, odšteta ide Bijelima

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.01.22. | 20:10

Prelazi u klub iz donjeg doma Serie B.

Dosta se ove zime pisalo o tome gdje će Marin Jakoliš nastaviti karijeru. Prvo je bila riječ da će novi vlasnici Šibenika otkupiti ugovor igrača od Hajduka iz kojeg je stigao na posudbu. Potom je bila riječ da vraća na Poljud, no, sve je opovrgnuo sam Jakoliš koji je izjavio da neće proljeće provesti u bijelom dresu, niti da će prihvatiti ponudu Šibenika za lukrativni trogodišnji ugovor.

Jakolioš će, po svemu sudeći, završiti u talijanskoj Serie B, odnosno u 17. momčadi lige Cosenzi, javlja Dalmatinski portal. Cosenza se bori za ostanak i trenutu se nalazi šest bodova, uz utakmicu manje, od zone ispadanja. Jakoliš bi u Cosenzu trebao prijeći već ove zime. Podsjetimo, u talijanskom drugoligašu igra bivši igrač Dinama Mario Šitum te Hrvat rođen u Sloveniji Kristjan Matošević.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije Hajduk će povući Jakoliša s posudbe kako bi ga prodao u klub iz Serie B. Odšteta, koja neće biti previsoka, pripast će Hajduku, no zato je igrač dobio dosta dobre uvjete.

Time će Hajduk riješiti dvije muhe jednim udarcem, prodati igrača na kojeg se na Poljudu ne računa i onemogućiti Šibeniku da u subotnjem međusobnom ogledu računa na svojeg najboljeg igrača u jesenskom dijelu sezone.

(6.25) Šibenik (4.00) Hajduk (1.55)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

HajdukNK ŠibenikMarin Jakoliš

Ostale Vijesti