Neželjeni talent Milana i kapetan talijanske U21 reprezentacije na meti je Juventusa

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.07.20. | 17:13

Sjajna sezona nekadašnje velike nade Rossonera.

Veznjak Sassuola i kapetan talijanske U21 reprezentacije Manuel Locatelli na meti je Juventusa.

Talijanski mediji pišu kako je Stara dama ozbiljno zagrizla za igrača kojeg se Milan prošlog ljeta olako riješio. Naime, 22-godišnji veznjak je bio velika nada Rossonera, ali u europskoj prijestolnici mode nije dočekao svoju priliku te je poslan na kaljenje u Sassuolo da bi ga u konačnici Neroverdi prošlo ljeto otkupili za 12,5 milijuna eura.

Međutim, predsjednik Sassuola ne planira se jeftino riješiti kapetana talijanske U21 reprezentacije, a prema pisanju tamošnjih medija cijena bi se trebala kretati oko 25 milijuna eura.

No, Juventus je jedna od najboljih pregovarača pa su uvijek spremni za trampu s kojom bi pokušali spustiti cijenu. Naime, Stara dama bi u suprotnom smjeru poslala Hansa Nicolussija, 20-godišnjeg veznjaka koji je ovu sezonu na posudbi u Perugiji.

Odnosi između Sassuola i Juventusa su oduvijek bili dobri te su kroz povijest izmijenili dosta igrača, zbog čega su se Neroverdi smatrali podružnicom Bianconera pa nas ne bi čudilo da se dogovore na obostrano zadovoljstvo.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Daniele Mascolo/Reuters)

 


Tagovi

Manuel Locatelli

Ostale Vijesti