Nevolje u raju: Hajduk otpustio golmana, Ljubić prebačen u drugu momčad

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.10.19. | 19:21

Mini potres na Poljudu

Podsjećamo, Duka je u Hajduk došao prije godinu dana kao slobodan igrač, a prethodno je čuvao mrežu rumunjskog Cluja.

Ovaj 27-godišnji Splićanin karijeru je započeo u Hajduku, ali je sa svega 15 godina preselio na Park mladeži. U RNK Splitu se zadržao sve do 2017. godine kada potpisuje za ranije spomenutog rumunjskog prvoligaša, a u međuvremenu je odradio i dvije posudbe, jednu u Zagori i drugu u Imotskom.

Duka je imao važeći ugovor s Bilima do ljeta 2020. godine, ali je on sporazumno raskinut. Njegova tržišna vrijednost u ovom trenutku iznosi 150 tisuća eura, a ove sezone upisao je četiri nastupa za splitsku momčad.

Od ostalih vijesti treba izdvojiti još i kako je Hajduk mladog i talentiranog Marina Ljubića odlučio prebaciti u drugu momčad budući da su odlučili da je to bolje za njegov igrački razvoj.

Splićani tako ostaju na dva golmana, Josipu Posavcu, 22-godišnjaku kojeg su ovog ljeta otkupili za 400 tisuća eura od Palerma, i Goranu Blaževiću, iskusnom veteranu koji je svojevremeno bio prvi vratar Hajduka, a u Split se vratio prošlog ljeta kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor u Slaven Belupu.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhnkhajduk%2Fposts%2F3097217003686499&width=500" width="500" height="492" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

HajdukMarin LjubićTomislav Duka

Ostale Vijesti