Nevjerojatna situacija – Real bez ijednog golmana uoči subotnjeg derbija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 20:30

Kada su mislili da sezona ne može biti gora…

Nevjerojatna vijest dolazi iz Madrida.

Real u subotu s početkom od 16 sati i 15 minuta igra derbi kola s trećeplasiranom Sevillom na svom Santiago Bernabeuu, ali problemi s ozljedama zadaju velike glavobolje treneru Santiagu Solariju.

Trenutno su mu pod upitnikom nastupi nekoliko prvotimaca poput Tonija Kroosa, Karima Benzeme i Garetha Balea, dok su još van pogona Asensio, Diaz, Llorente i Jesus Vallejo. I na sve to dolazi ozljeda kuka prvog vratara Thibauta Courtoisa, čiji je povratak najavljen tek sljedećeg tjedna (prema Transfermarktu).

Međutim, belgijski vratar mogao bi dobiti dodatnu dozu 'blokada' kako bi zaigrao u susretu protiv Andalužana jer su Los Blancosi ostali bez ijednog zdravog golmana u kadru.

Naime, pričuvni vratar koji je s Kraljevskim klubom osvojio tri uzastopne Lige prvaka, Keylor Navas, ozlijedio je prepone te ga neće biti na terenima minimalno dva tjedna, prenosi Mundo Deportivo. Njegova ozljeda dolazi u najgore vrijeme za Solarija jer su prije nekoliko dana prodali svog trećeg vratara Kika Casillu u Leeds.

Tko će stati među vratnice u sutrašnjem dvoboju velika je enigma, a sigurno je da Real ne želi riskirati s preuranjenim povratkoma glavnog vratara Courtoisa. Ipak, moguće je da će morati stisnuti zube i riskirati novu ozljedu…

(Foto: Reuters)


Tagovi

Kiko CasillaThibaut CourtoisKeylor Navas

Ostale Vijesti