Reuters
Reuters

Neuer dobio zeleno svjetlo: Tuchel će ga koristiti već u Mainzu?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 18.10.23. | 18:42

Bayernov vratar na pragu povratka - ali odluka još nije donesena

Deset mjeseci nakon što je slomio potkoljenicu, Bayernov kapetan je pred povratkom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Manuel Neuer bi najvjerojatnije trebao dobiti zeleno svjetlo za svoj povratak ovaj tjedan, a prema informacijama Kickera, to se sada dogodilo. Sada je sve na dogovoru između kapetana i glavnog trenera Thomasa Tuchela nakon što su liječnici kluba dali dopuštenje legendarnom Nijemcu da se vrati na teren. Tuchel će vjerojatno u kratkom roku odlučiti hoće li se 37-godišnjak vratiti na gol u subotu u Mainzu (18.30) nakon desetomjesečne pauze.

Neuer je iskoristio reprezentativnu stanku za posljednje faze povratka. Uz uobičajene vratarske treninge s kolegama Danielom Peretzom i Svenom Ulreichom. Tuchel je oduševljen razvojem povratka svoga vratara i nedavno je rekao da Neuer može sam odlučiti kada se želi vratiti na teren. Pred kraj tjedna razgovarat će trener i vratar, ponovno procijeniti situaciju i onda izabrati najbolju opciju za Neuera.

Podsjetimo, Neuer je zadobio prijelom potkoljenice na turneji u prosincu prošle godine te je morao na dvije operacije. Sada se povratak čini vrlo blizu, u Mainzu, Istanbulu ili protiv Darmstadta... Ali - Neuer se vraća! (eg)




Tagovi

Njemačka nogometna reprezentacijaManuel NeuerMainz

Ostale Vijesti