Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Nenad Bjelica: "Previše volim ovaj klub da bih mu bio teret. Razgovarat ću s predsjednikom"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.07.22. | 23:29

Trener Osijeka prespavat će noć pa nakon razgovora s predsjednikom odlučiti o daljnjim koracima

Nenad Bjelica još uvijek je trener Osijeka. Hoće li preživjeti petak ovisi o razgovoru koji će odraditi s predsjednikom kluba.

“Razumijem navijače i njihovo razočarenje. I ja sam. Svi smo razočarani jer smo željeli napraviti iskorak. Sjest ću i razgovarati s predsjednikom. Jer, previše volim ovaj klub da bih mu bio teret. Ako predsjednik misli da ne trebam biti trener, brzo ćemo se dogovoriti. Tu sam srcem I dušom. Griješim i donosim odluke. Nekada dobre, nekada loše. No, budite sigurni da su one u interesu kluba”, poručio je Nenad Bjelica nakon utakmice koja je donijela silno razočaranje za navijače. Odgovori su još uvijek u zraku…

“Nisam još bio u svlačionici. Kada imate 15 ili 16 igrača koji su lošoj formi, to je onda do trenera. On je najodgovorniji. Kada se ovako ispadne, trener je odgovoran. Prvo ću sebe preispitati pa analizirati”, naglasio je Bjelica koji nema odgovora zašto su mu igrači u grču.

“Kada oni iskusni s 200 ili 300 HNL utakmica kažu da su u grču, ja ne znam zašto. Samo zahtijevam borbu i da ostave srce na terenu. Nemaju nikakav imperativ. Pa zašto onda grč? Možda sam preveliki autoritet za njih pa imaju zbog mene? Razgovarat ćemo interno i vidjeti što je najbolje za klub”.

Što se same utakmice tiče, Bjelica je rekao da su sat vremena imali sve pod kontrolom. Bez velikih šansi, ali uz puno poluprilika koje nisu iskoristili.

“Do njihovog gola utakmica je bila pod kontrolom. Onda se uvukla nervoza. Više nismo bili u stanju spojiti dva dodavanja. Drugi gol, još gore. Izgledali smo nervozno i bez šanse da reagiramo, ugrozimo protivnika koji se dobro branio. Na kraju zasluženo idu dalje i ja im čestitam na tome”, dojam je koji o utakmici ima Nenad Bjelica kojeg su mediji pitali za navijače.

“Žao mi je. Bodrili su nas, bili su tu uz nas cijelo vrijeme. Isprike na ovakvoj utakmici, nadam se da se neće ponoviti” - zaključio je trener Osijeka.


Tagovi

NK OsijekNenad BjelicaKonferencijska liga

Ostale Vijesti