Nakon Theopilea, Dinamo produžio ugovor s još jednim stožernim igračem

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 07:54

Odličan potez.

Prije nekoliko dana bilo je dosta upitnika nad izgledom modre obrane u sljedećoj sezoni. Kevin Theophile - Catherine bio je na izlaznim vratima kluba, ali je u posljednji tren ipak produžio ugovor koji je isticao na ljeto te će još tri godine ostati na Maksimiru, a sada nam dolaze nove vijesti iz redova vodeće momčadi Prve HNL. 

Naime, ugovor je s Modrima produžio i Emir Dilaver. Njegova je suradnja sa zagrebačkom momčadi isticala u ljeto 2021. godine, spekuliralo se dosta o tome da će odlaskom Bjelice i on potražiti novu sredinu. No, Sportske novosti donose informaciju o tome kako je Dilaver potpisao aneks postojećeg ugovora te ga produžio za još jedno ljeto.

Da je tome tako, potvrđuje i informacija s Transfermarkta, koji je već objavio kako će Dilaver u Dinamu ostati do 15. lipnja 2022. Ovo bi ujedno moglo značiti i da od povratka Leonarda sigalija neće biti ništa. Naime, pored iskusnog dvojca Theophile - Dilaver, tu je i supertalentirani Joško Gvardiol, a nemojmo zaboraviti niti na Dinu Perića koji je stigao do Dalićevog popisa prije nego što je teško ozlijedio koljeno. On bi se u rujnu mogao vratiti u konkurenciju za momčad, tako da će srce obrane Jovićevićevih trupa ostati nepromijenjeno. 

(foto: Pixsell)


Tagovi

Emir DilaverKevin Theophile-Catherine

Ostale Vijesti