KURT DESPLENTER/BELGA/PIXSELL
KURT DESPLENTER/BELGA/PIXSELL

Nakon sezone u Engleskoj, hrvatski napadač bi mogao potražiti novu sredinu na ljeto

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 12:27

Nije se naigrao u Championshipu

Stipe Perica prošlog ljeta je iz Udinesea prešao u engleskog drugoligaša Watford svoj osmi klub u karijeri, a ova dva kluba imaju zajedničkog većinskog vlasnika Giampaola Pozza pa nikad nije razjašnjena odšteta za hrvatskog napadača. Watford cilja povratak u Premiership i trenutno su druga momčad Championshipa s veoma izglednim šansama za ulazak u viši rang. Na tom putu Perica je dobio priliku nastupiti 15 puta odigravši 352 minute u drugom razredu engleskog nogometa te je zabio jedan gol.

Sve manje prilika je dobivao je dolaskom Xisca Munoza ove zime na klupu Watforda, upisao je tek 47 minuta u pet susreta, a zasigurno mu nije pomogla ni ozljeda zbog koje je cijeli siječanj izbivao s terena.

Kako javljaju engleski mediji, Perica bi već na ljeto mogao potražiti novu sredinu s obzirom na to da nije u planovima novog trenera, a i kod Vladimira Ilića je dobivao uglavnom prilike s klupe. Ako se Watford plasira u Premier ligu potražit će nova pojačanja u napadu, a to bi onda značilo i odlazak Stipe Perice.

25-godišnjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u belgijskom Royal Excel Mouscronu gdje je u 16 nastupa postigao 8 golova i 1 asistenciju. Perici je to bila treća posudba iz člana Serie A obzirom da je prethodno igrao u Frosinoneu i Kasimpasi.

Igrač Udinesea postao je u siječnju 2015. godine došavši na posudbu iz Chelsea, a talijanski klub ga je potom u ljeto 2016. godine otkupio za 4,5 milijuna eura te je za klub koji svoje domaće utakmice igra na Dacia Areni u 71 nastupu postigao 11 golova.

Perica u HNL-u igrao za Zadar, a iako su se za njim zanimali Rijeka, Hajduk i Dinamo, on je potpisao za Chelsea na isti način kao i Mario Pašalić, Matej Delač i Karlo Žiger.


Tagovi

Stipe Perica

Ostale Vijesti