ALBERTO LINGRIA/Action Images
ALBERTO LINGRIA/Action Images

Najtrofejniji klub iz Indije zainteresiran za Marija Mandžukića

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 30.06.21. | 12:11

Super Mario navodno ne odbacuje mogućnost da karijeru nastavi u zemlji čiji je izbornik Igor Štimac.

Mario Mandžukić okončao je svoju avanturu na San Siru. Hrvatskom napadaču uprava Milana nije ponudila novi ugovor pa će on tako od sutra i službeno postati slobodan igrač.

Drugi najbolji strijelac u povijesti Vatrenih iza sebe nema sezonu za pamćenje. U Milan je stigao sredinom siječnja kao slobodan igrač nakon što je šest mjeseci ranije raskinuo suradnju s Al-Duhailom iz Katra, ali to se nije pokazalo dobrom odlukom budući da je u proljetnom dijelu sezone skupio 11 utakmica bez učinka.

Unazad nekoliko godina, čim se otvori prijelazni rok, Mario Mandžukić postane broj jedan tema diljem hrvatskih medija. Gotovo da nema kluba u Europi koji ga nije htio, gotovo da nema kluba u Europi u kojem umalo nije završio, a ista stvar bi se mogla ponavljati i ovog ljeta.

Naravno, najviše se piše o Turskoj, jer tamošnji mediji Mandžukića sele u gotovo sve i jednog prvoligaša. Jedno vrijeme je glavni konkurent za njegovo dovođenje bio Fenerbahče, zatim su svi mislili da je samo pitanje dana kad će na sebe navući crno-bijeli dres Bešiktaša, ali u konačnici se ništa od toga nije dogodilo.

Sad se pak u borbu za potpisom igrača koji je Hrvatsku uveo u finale Svjetskog prvenstva uključio i najtrofejniji klub iz Indije - ATK Mohun Bagan FC.

Naravno, Mandžukić bi svojim dolaskom odmah postao i prva zvijezda lige, a da su Hrvati u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta 'na cijeni' vidi se i po tome što je njihov izbornik Igor Štimac.

Pojedini indijski mediji pišu kako je najveći problem plaća, ali i kako je Mandžukić otvoren za razgovor. No, zasad konkretne potvrde svih tih natpisa nema, a i teško je za očekivati da će Super Mario u prvim danima prijelaznog roka odlučiti gdje će nastaviti karijeru.



Tagovi

Mario MandžukićMohun BaganIndijaindijska nogometna ligaindijska nogometna reprezentacijaIgor ŠtimacLjetni prijelazni roknogometni transferitransferi

Ostale Vijesti