Najbolji igrač Istre 1961 odlazi u Rusiju

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.08.20. | 07:37

Puljani ostaju bez važne karike pred početak nove sezone.

Istra je ponovno u doigravanju sačuvala prvoligaški status, a najzaslužniji za taj uspjeh, uz veznjaka Gržana, bio je vratar Josip Čondrić.

No, kako stvari stoje najbolji igrač kluba iz Pule neće svoje suigrače povesti u novu sezonu Prve HNL. Naime, 26-godišnji čuvar mreže blizu je prelaska u Rotor iz Volgograda, prenose Sportske novosti. No, trenutno nije poznato koliko je ruski klub spreman platiti na ime odštete za igrača koji je pod ugovorom do ljeta 2022. godine.

Ukoliko dođe do ovog transfera bit će to veliki udarac za ambicije Istre jer je teško nadoknaditi tako kvalitetnog vratara, no s druge strane možda je vrijeme za Čondrića da potraži nove izazove. Istra bi u tom slučaju ostala na mladima Macanu i Majkiću te Tomislavu Duki koji je na posudbi iz Hajduka.

Istra je tjedan dana pred početak sezone ostala bez većine igrača, otišli su Grujević, Franić, Pavić, Močinić, Munivrana, Bušnje, Fintić, Maganjić, Sergi, Galilea, Delić, a sad je na izlaznim vratima i kapetan Čondrić.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Goran Kovacic/PIXSELL)

 


Tagovi

transferiJosip Čondrić

Ostale Vijesti