Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Mudražija: “Dobili smo Rijeku njihovim oružjem. Naslov? Neka se potuku”

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 29.04.24. | 08:37

Junak Lokomotivine pobjede nad Rijekom u razgovoru za Germanijak otkriva tko ima veće šanse za naslov, hoće li Loksa u Europu i gdje se vidi sljedeće sezone.

Lako se Robert Mudražija nakon utakmice mogao prepoznati po osmijehu koji nije silazio s lica. Ovo proljeće zabio je Gorici, dva Hajduku a sada i Rijeci. Doduše, onaj prvi mu nije priznat…

“Od samog početka smo odlično stajali na terenu. Organizirani, baš kako smo se dogovorili u pripremi utakmice. Na koncu je ispalo da smo uzeli bodove s dva prekida a što je najjače oružje Rijeke. Malo nas je poremetio njihov gol, ali mogli smo i ranije završiti utakmicu i otkloniti pitanje pobjednika”, referirao je na kraju utakmice Mudri koji ne skriva da voli igrati u Kranjčevićevoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“To mi je valjda ostalo iz mojih dana u Zagrebu. Gušt je ovdje igrati. Obožavam Kranjču, kultni stadion HNL-a, moj stadion. Nekako se uvijek posebno osjećam ovdje”.

Lokomotiva kroji ovo prvenstvo. U odgođenoj utakmici tukli su Dinamo. Pa su uzeli bodove na Poljudu dok se lomila sezona Hajduka, sada su, eto, uzeli mjeru Rijeci

“Nema neke posebne mudrosti. Uvijek se želiš dokazati protiv najboljih, pokazati im da ti je tu mjesto. Borimo se za sebe, a za naslov neka se sami potuku. Na njima je sve”.

Poslije Dinama i Rijeke, Mudražija bi mogao procijeniti kakva je zapravo situacija u oba tabora koji pucaju na naslov.

“Mislim da je nakon ove utakmice Dinamo u maloj prednosti. Preuzeli su vrh i pitanje je koliko će Rijeci trebati da se vrati nakon ovoga. S druge strane, igraju na svom stadionu i pred svojom publikom. Bit će gusto, ali ponavljam - sve je na njima”.

Lokomotiva ima svoju borbu. Kada Osijek kiksa, oni kiksaju. Kada Osijek dobije, Lokomotiva dobije.

“Vjerojatno će i ta borba za četvrto mjesto biti neizvjesna do samog kraja. Zar to nije lijepo? Baš treba uživati u HNL-u. Pritisak? Tko ne voli pritisak, nije nogometaš”, poruka je Mudražije koji je dobrim partijama zasigurno skrenuo pozornost na sebe. Pitamo ga gdje se vide početkom sljedeće sezone…

“Imamo još četiri utakmice, trebalo bi odraditi posao do kraja. Idemo završiti tu borbu za Europu pa ćemo vidjeti. Je l' novi ugovor ovdje, negdje drugdje. Hoće li biti ponuda, od kuda i kakvih… Puno pitanja s kojima se uopće ne želim zamarati dok ne završimo priču. U Lokomotivi se osjećam odlično, vidjet ćemo što će već biti”, završio je Mudražija.




Tagovi

Robert MudražijaLokomotiva ZagrebHNK RijekaHNL

Ostale Vijesti