Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Modrić: "Moramo puno bolje ako želimo igrati važnu ulogu na Euru. Nisam zadovoljan igrom"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 21.11.23. | 23:25

Kapetan je jasno iznio kritiku na igru reprezentacije

Luka Modrić je odradio još jednu sjajnu utakmicu i ovjerio novo veliko natjecanju u svojoj briljantnoj karijeri.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Sretni smo da smo se uspjeli plasirati ,malo smo si zakomplicirali ,a li sada smo to ostvarili uz malu pomoć Armenije i Turske. Mjesto nam ej na Euru. Na kraju smo sačuvali vodstvo i imamo vremena za pripremu“

Je li se uvukla nervoza?

„Znaš da ti treba drugi gol da ubiješ utakmicu i uvijek postoji bojazan da ne doleti kakav zalutali metak, ali uspjeli smo na koncu. Nismo znali rezultat u drugoj utakmici, znali smo da Wales vodi na poluvremenu“.

Atmosfera?

„Čuli smo navijače, atmosfera je bila sjajna i zaželjeli smo se igrati u Zagrebu. Šteta da fali istočna tribina, ali hvala navijačima i klincima koji su stigli. Znam da im je bio užitak“.

Očekivanja od Eura?

„Vjerujem da ćemo na Euru biti pravi, ali ima dosta stvari koje se mogu ispraviti. Ne bih detaljnije, ali nisam zadovoljan s dosta stvari, ali kada se vrate Kovačić i Perišić za kojeg se nadam da će biti spreman za Euro, da će to biti bolje. Ali možemo bolje od ovoga. Za to sada imamo vremena i moramo biti bolji ako želimo igrati ozbiljnu ulogu na Euru“.

Novi igrači?

„I Majer, Budimir i Marco Pašalić su odradili svoje. Drago mi je zbog Bude da nas je doveo na Euro. Lovro je odradio dvije dobre utakmice i to mu je putokaz. A Marco je u ovo malo minuta pokazao da je s pravom tu. I sada idemo dalje čestitke svima“.



 



Tagovi

Luka ModrićHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti