Igor Soban/PIXSELL
Igor Soban/PIXSELL

Modrić: "Dvojbe oko ostanka u reprezentaciji nisam imao, vidim se i na Euru u Njemačkoj"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.09.23. | 23:26

Riječ kapetana.

Luka Modrić je i večeras pokazao koliko znači za igru Hrvatske. Doduše, puno bi mu značio i pogodak s obzirom da će sutra napuniti 38, ali udarac iz drugog dijela je odsjeo na gredi…

„Ušli smo jako dobro u utakmicu, tako smo se i dogovorili, takve utakmice nam se za nju zakomplicirati, ali nam se super otvorilo super golom Petkovićem iz slobodnjaka, mogli zabiti i još, ali idemo se pripremiti za Armeniju“.

A Armenija je namučila Turke, odigravši 1-1 na gostujućem terenu.

„Armenija je pokazala da je nezgodan protivnik i to pokazuje ovaj rezultat u Turskoj. Morat ćemo biti pravi kao i večeras“

Luka je opet u užem izboru za Zlatnu loptu…

„Drago mi je da sam u užem izboru, drago mi je i zbog Joška koji zaslužuje to svojim igrama, ali mi je drago i za Livakovića koji je u konkurenciji za najboljeg vratara i to je sjajno za hrvatski nogomet“.

Modrić se osvrnuo i na svoj ostanak u reprezentaciji.

„Nisam imao dvojbe oko reprezentacije, niti sam želio da se remeti mir reprezentaciji. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija i bez obzira na to i prije sam odlučio da želim nastaviti. Dobro se osjećam izbornik me želi i dok je tako, vidjet ćemo do kada će to trajati. Plan je da budem i u Euru na Njemačkoj, ali treba ići dan po dan, slušati tijelo i koliko pridonosim i onda ćemo vidjeti, teško je u ovim godinama gledati daleko u budućnost. Nadam se da ću biti dobar i sa zdravljem“. (pz)



Tagovi

HrvatskaHrvatska nogometna reprezentacijaLuka Modrić

Ostale Vijesti