Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Među najbolje plaćenim je dinamovcima, a odbio je i primamljivu ponudu iz Francuske

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.01.22. | 08:51

Špekuliralo se o njegovom odlasku ove zime, no čini se da se njemu još ne ide s Maksimira

Podijeljena su mišljenja oko Kevina Thephile-Cathrinea na Maksmiru. Velik broj kikseva u ključnim utakmicama, jedan od skupljih ugovora kojim zarađuje oko 900 tisuća eura neto te 32 godine argumenti su onih koji smatraju da je francuski branič svoje najbolje odigrao. Stoga bi ga radije vidjeli dalje od Maksimirske 128, ali ima i onih u klubu koji vjeruju u njegove kvalitete, a među njima je i sam Željko Kopić koji ima u njega povjerenje.

Špekuliralo se ove zime da je francuski stoper bliže odlasku nego stanku u modrom dresu, a prema pisanju Sportskih novosti odbio je priliku za promjenu sredine. Činilo se da je njegov povratak kući gotova stvar je  u nastojanju da ga dovede bio uporan francuski Metz. Prema saznanjima Sportskih novosti, francuski prvoligaš mu je nudio dvogodišnji ugovor i posao nakon igračke karijere u klubu.

Ugovor nije bio ništa slabiji od onog kojeg ima u Dinamu, a i Modri bi mu izašli u susret da je inzistirao na odlasku. No, francuski stoper odbio je ponudu Metza, a osim njih za njegove usluge bio je zainteresiran i Bordeaux. Ovaj potez je iznenadio mnoge jer se dugo šuškalo kako bi se volio vratiti kući i ponovno igrati u Ligue 1.

Kako stoje stvari njegov ostanak na Maksimiru je izvjestan, a s Dinamom ima ugovor do lipnja 2023. godine.


Tagovi

Dinamo ZagrebKevin Theophile-CatherineMetz

Ostale Vijesti