Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Mario Carević preuzeo donedavnog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 13:32

Povezivalo ga se s Dugopoljem, a prešao u Varaždin.

Prema pisanju Dalmatinskog portala, Mario Carević preuzet će klupu NK Varaždina. Varaždin je prošle sezone ispao iz 1.HNL te se klub oprostio od stručnog stožera na čelu s Želimirom Terkešom i Darijom Jertecom.

Klub bi tako trebao preuzeti bivši prvotimac Hajduka, Stuttgarta, Lokerena te još nekih klubova. Carević je u prošloj sezoni vodio Rudeš, borio se za ulazak u 1.HNL, no nakon serije lošijih rezultata napustio je klupu zagrebačkog prvoligaša.

Carevića se povezivalo s Dugopoljem, no, kako stvari stoje, u idućoj će sezoni voditi dojučerašnjeg prvoligaša koji se nada ekspresnom povratku u najviši rang hrvatskog nogometa.

"Jako mi je drago što je uprava me izabrala i to mi je iznimna čast. Varaždin je za mene velik klub u hrvatskim okvirima. Prvenstveno me privukao sportski segment. Pričali smo da u zadnjoj deset godina od ekipa koje su ispale iz 1. HNL ni jedna se iduću sezonu nije vratila. No, volim tenziju i ambiciju. Prvi smo kandidat za vratiti se u 1. HNL. Svaka utakmica bit će teška i nadam se da ćemo mi to uspjeti jer Varaždin kao grad to zaslužuje", rekao je na predstavljanju.


Tagovi

Mario CarevićNK VaraždinNK RudešDugopolje2.HNL

Ostale Vijesti