REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

Marca: Luka Modrić nakon Mundijala ne postoji!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.01.23. | 22:46

Real je razočarao u finalu Superkupa protiv Barcelone u Saudijskoj Arabiji, a kritike ne može izbjeći niti hrvatski Maestro

Barcelonina mladost, na čelu s Gavijem i Pedrijem, nadigrala je Realove veterane. Tako su pobjedu Barce u finalu Superkupa u Riyadhu (3:1) opisali brojni španjolski mediji. A ugledna Marca, sportski dnevnik blizak Realu, nije štedio kritike na račun igre Ancelottijeve momčadi. Kritika nije bio pošteđen niti Luka Modrić, koji se uklopio u sivilo svoje momčadi.

"Na kraju se greške plaćaju, a Real Madrid ih je skupio mnogo. Uspio je zahvaljujući obrambenom kolapsu predvođenom Rüdigerom i Carvajalom. Katastrofalna izvedba obojice!. Barça je dobila gorivo i uvijek iznova kažnjavala bijeli tim.No, nisu nisu samo oni zaslužni za vrlo težak poraz, igrom i rezultatom. Camavinga je doveo Kroosa do očaja, Modrić ne postoji nakon Svjetskog prvenstva, Vinicius izgubio iskru, Valverde nije imao utjecaja, Rodrygo nedostaje... Madrid pada.", piše Marca u momčadskom komentaru Realove igre, a u onom pojedinačnom također nije previše štedjela Luku Modrića.

"Fizički je rastopljen. On je igrač na kojemu se najviše osjete posljedice igranja na Svjetskom prvenstvu. Izvan igre u svakom trenutku. Pokušao je povezati igru, spojiti se s napadačima, ali nije uspio, jer je čitava momčad imala problem izlaženja sa svoje polovice.", opisala je Marca Modrićevu izvedbu.

Bez obzira na lošu večer, Luka je na stadionu Kralja Fahda ispraćen pljeskom kad je napuštao teren, ali nije mu to neka utjeha za ono što su on i suigrači doživjeli na travnjaku. (T.N.)


Tagovi

Real MadridBarcelonaŠpanjolski SuperkupLuka Modrić

Ostale Vijesti