Mandžo sjajno asistirao tinejdžerskoj senzaciji za pobjedu Juventusa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.03.19. | 19:51

Zabio samo tri minute nakon ulaska u igru.

Nakon što su upisali neočekivan poraz u prvenstvu od Genoe, netom prije početka reprezentativne stanke, nogometaši Juventusa vratili su se na pobjednički kolosijek. Teže od očekivanog na svom su Allianz stadionu pobijedili Empoli s minimalnih 1-0 i tako se – barem privremeno – popeli na ogromnih 18 bodova prednosti nad drugoplasiranim Napolijem, koji ima utakmicu manje.

> Bivši igrač Juvea golčinom donio pobjedu Tudoru u „drugom debiju“ (VIDEO)

Trener branitelja naslova, Max Allegri, zaigrao je sa prošaranom ekipom, pa su tako od prve minute na klupi ostali Bonucci, Cristiano Ronaldo (ozljeda) i Paulo Dybala, ali od prve minute zaigrao je Mario Mandžukić.

Upravo je bivši hrvatski reprezentativac jedan od najzaslužnijih za jedini gol na utakmici i tri boda domaćih, a on se dogodio u 72. minuti. Giorgio Chiellini je poslao dugu loptu sa svoje polovice na hrvatskog napadača, koji iz nezgodne pozicije, leđima okrenut lopti, glavom šalje istu do Moisea Keana. Mlada talijanska senzacija, koji je u igru ušao tri minute ranije umjesto Matuidija, snažnim udarcem s vrha šesnaesterca matira Dragowskog za pobjedu Torineza.

19-godišnjem Keanu je ovo treći gol za Juve, a prva dva je postigao Udineseu ranije ovog mjeseca. Također, ovo je treća uzastopna utakmica da je novopečeni talijanski reprezentativac zabio gol, a ranije je poentirao upravo za Azzure protiv Lihtenštajna (6-0) i Finske (2-0).

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/Obop" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Moise KeanMario Mandžukić

Ostale Vijesti