Action Images
Action Images

Makedonci objavili popis za Euro: Na njemu dva igrača Dinama i dva Rijeke, Hajdukov Atanasov bez poziva

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.05.21. | 12:21

Na popisu je i bivši "Interovac", Elezi nije upao

Igor Angelovski objavio je popis 26 igrača koje će voditi na povijesno veliko natjecanje za Sjevernu Makedoniju. Makedonija se na Euru nalazi u "prolaznoj" skupini s Austrijom, Ukrajinom i Nizozemskoj, a nastup na europskoj smotri trebala bi upisati i četiri igrača iz 1.HNL.

Na popisu Angelovskog očekivano su se pronašla dva igrača Dinama, polivalentni veznjak Arijan Ademi i desni bek Stefan Ristovski te stoper Rijeke Darko Velkovski. Iznenađenje je pozivanje igrača Rijeke na privremenom radu u Spartaku iz Trnave, mladog Milana Ristovskog, Stefanovog brata, koji još nije upisao debi za A reprezenatciju.

Na trening kamp u veljači pozvana su i dva U21 reprezentativca Agon Elezi iz Varaždina te Djemal Ibishi iz Dubrave, no oni se nisu našli na popisu putnika na Euro. Poziv nije dobio ni Hajdukov Jani Atanasov.

Makedoniju će na Euru predvoditi bivši igrač Intera iz Zaprešića Aleksandar Trajkovski, zvijezda Napolija Elif Elmas te neuništivi kapetan Goran Pandev.

Na popisu se nije pronašao drugi bivši Interovac Ilija Nesterovski koji je izbačen iz reprezentacije nakon utakmice protiv Lihtenštajna zbog neumjesne proslave gola psovanjem.



Tagovi

Euro 2020Euro 2021Makedonska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti