Mađarski prvak i njemački drugoligaš žele odbačenog dinamovca

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 15:13

Na Maksimiru se radi igračka križaljka za novu sezonu.

Dinamo je započeo pripreme za novu sezonu, ali još uvijek nije kompletiran igrački kadar. U narednim danima se očekuje dolazak dvojca iz Lokomotive, Lirima Kastratija i Kristijana Jakića, no i bez njih je gužva u svlačionici te se očekuje odlazak određenog broja igrača.

Prije svih tu se misli na Izeta Hajrovića, kojem je dato na znanje kako se na njega ne računa, ali se u zadnje vrijeme intenzivno piše i o odlasku Lovre Majera. Modra desetka u posljednje dvije sezone nije odigrala kako se od nje očekivali, iako je pred kraj ove sezone pokazao kako se radi o talentiranom igraču. Međutim, iako je imao par kvalitetnih bljeskova dojam je kako na Maksimiru ne bi imali ništa protiv njegove prodaje, jer bi zasigurno donio koji milijun u blagajnu. Povezivalo ga se s Birminghamom, ali se na klupi tog kluba dogodila promjena pa je ta priča stavljena malo sa strane, iako je još uvijek prilično aktualna. U medijima se također proširila priča oko transfera u Osijek, no ona nam ipak djeluje malo nategnuto.

Što se tiče Hajrovića, on ima važeći ugovor s Dinamom do prosinca 2021. godine, ali je sigurno kako ga neće odraditi do kraja. Prema navodima 24.sata za njegove usluge su zainteresirani Ferencvaros i Hannover. Aktualni prvak mađarske je ovog ljeta iz HNL već doveo Myrta Uzunija i Roka Baturinu, a sad žele i iskusnog BiH reprezentativca.

Njemački Hannover se ove sezone svim silama želio vratiti u Bundesligu, no na kraju u tom naumu nisu uspjeli te sad žele pojačati momčad za narednu sezonu. Hajrović je dobro poznat Nijemcima, jer je iz Werdera stigao u Dinamo te smatraju kako mu ne treba prilagodba.

Nijedan klub do sad nije poslao službenu ponudu, no jedno je sigurno Zoran Mamić ne računa na Hajrovića i rastanak je win-win situacija za obje strane.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Marko Lukunic/Pixsell)

 


Tagovi

Izet Hajrovićtransferi

Ostale Vijesti