REUTERS/Gonzalo Fuentes
REUTERS/Gonzalo Fuentes

Lukine riječi utjehe mogle bi biti 'okidač' za zvijedu Liverpoola

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.11.22. | 21:03

Strani mediji raspisali su se kako bi u reprizi prošlosezonskog finala Lige prvaka ključni igrač mogao biti Mo Salah, a za sve je 'kriv' - Luka Modrić.

Nikad Luka Modrić nije bio ‘trash talker’. Neki drugi hrvatski nogometaši jesu, ali on nije jedan od njih. Ne znači to da našem kapetanu fali žara i žustrine, on će sigurno biti ‘tu’ kad se treba ‘potući’ na terenu, ali njegovo umijeće s loptom u nogama je pričalo toliko da jezik nikada nije morao koristiti.

No, strani mediji istaknuli su jednu zanimljivost koja se dogodila na finalu Lige prvaka kad je Real Madrid porazio Liverpool. Rodrygo je ispričao kako je Modrić, kad je cijela momčad Real Madrida slavila osvajanje naslova, poslije utakmice kratko pokušao utješiti Mohameda Salaha. Egipćanin je pognute glave krenuo put svlačionice, ali mu je Modrić pritom rekao;

“Dobro je, pokušat ćete pobijediti sljedećeg puta.”

Hrvatski kapetan sigurno nije mislio nešto ružno, nije provocirao Salaha kako su to neki protumačili, već je jednostavno kratko htio oraspoložiti zvijezdu Liverpoola, iako je to u tom trenutku bila nemoguća misija…

Taj ‘sljedeći put’ nerijetko nikada ne dođe, ali ovaj put je. Liverpool i Real Madrid susrest će se u 1/8 finala Lige prvaka, a prva utakmica igrat će se 21. veljače na Anfieldu. Reprizu prošloseznoskog finala prokomentirao je i Klopp čija momčad ove godine nije uvjerljiva kao prošle, ali je Liverpool i dalje – Liverpool.

''Odličan ždrijeb, zaista uzbudljiv ždrijeb. Do tih dvoboja ostalo je nekoliko mjeseci, ali nije potrebna velika mašta da bude jasno kakva će atmosfera biti na obje utkmice. Pred nama je puno utakmica na koje moramo biti fokusirani, ali - da, veselim se Realu.”

Realu se isto tako veseli i Salah koji ima priliku ‘revanširati se’ kraljevskoj momčadi. Nije isto pobijediti u finalu ili osmini finala, ali opet... (I.A.S.)


Tagovi

Luka ModrićMohamed SalahLiga prvakaLiverpoolReal Madrid

Ostale Vijesti