Germanijak
Germanijak

Ludnica na dočeku Oršića: "Želim trofeje s Trabzonom"

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.06.23. | 21:53

Hrvatski reprezentativac stigao je večeras u Trabzon gdje ga je na aerodromu dočekala vojska navijača

Turska je specifična nogometna nacija. Nakon što su Mislava Oršića dočekali jučer u Istanbulu na aerodromu, nešto slično ponovili su večeras u Trabzonu gdje su ga navijači čekali nekoliko sati nakon što je hrvatski reprezentativac prošao zahtjevne liječničke preglede u Istanbulu te stavio svoj autogram na potpis ugovora. Njegov dolazak prenosilo je nekoliko televizijskih postaja uživo, a dok je uz pomoć prevoditelja davao prve impresije - u pozadini se čula navijačka buka i skandiranje njegova imena.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Hvala vam na ovakvom dočeku, sretan sam što sam postao dio velikog kluba", rekao je Mislav Oršić okupljenima u zračnoj luci. Dodao je da se veseli novoj suradnji s Nenadom Bjelicom s kojim se zna iz Dinama, te da se nada dobroj sezoni i trofejima.

"Nisam se puno raspitivao o gradu, ali to mi i nije previše važno jer sam došao igrati nogomet", poručio je Oršić kojeg su domaćini zamolili da kaže nešto na turskom.

"Nažalost, ne znam ništa ali ću se potruditi da brzo naučim", naglasio je Oršić koji će u novom klubu ostati vjeran broju koji je imao u Dinamu.

"Izrazio sam želju da nosim 99., vidjet ćemo hoće li to biti tako. To mi je neki sretan broj", zaključio je Mislav Oršić.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mislav OršićTrabzonsporNenad BjelicaLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti