Ludnica na Čizmi: Prošlogodišnji trećeligaš doveo Kevina Princea Boatenga

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 09:56

Nekadašnji vladar talijanskog nogometa je obećao kako će dovesti klub do vrha Serie A i laganim koracima ide prema ispunjenju.

Berlusconijeva nova igračka nogometni klub Monza prošle se sezone prošetao do Serie B, a nekadašnji vladar nogometa na Čizmi izjavio je kako tamo ne misle biti prolaznici već da ima plan novi klub u skorašnje vrijeme popeti na sami vrh u Italiji.

Da se Berlusconi ne šali dokaz su i transferi koje radi. Prvo je u Monzu stigao Mirko Marić za kog je klub izdvojio 4,5 milijuna eura, a stigao je i talentirani Brazilac iz Corinthiansa Carlos Augusto te još nekolicina sjajnih igrača.

No, noćas je stigla vijest o najvećem transferu ovog ljeta, a to je dolazak Kevina Princea Boatenga. Sjajni veznjak je prošlu sezonu proveo u Bešiktašu na posudbi iz Fiorentine, a u bogatoj karijeri je igrao još za Barcelonu, Milan, Borussiju, Tottenham…

Zanimljivo, Berlusconi i Galliani su također obećali da će trener Monze kad uđu u Serie A biti Carlo Ancelotti, a mi im vjerujemo.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Silvio BerlusconiAdriano GallianiKevin-Prince BoatengSerie Btransferi

Ostale Vijesti