REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Lotito: “Zaslužili smo remi. Tudor? Ovo su mu tek prve utakmice, još uči o momčadi”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 07.04.24. | 16:06

Predsjednik Lazija dao je izjavu o rimskom derbiju

Nakon subotnjeg rimskog derbija koji je pripao Romi (1-0), talijanski novinari uhvatili su za izjavu predsjednika Lazija Claudija Lotita.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Suswći prema igri, možda je Lazio zaslužio remi", kazao je ‘presidente’ u analizi Derbija della Capitale kojeg je formalin domaćin odlučio u svoju korist pogotkom Gianluce Mancinija. Predsjednik Nebeskoplavo-bijelih razgovarao je s novinarima na marginama predstavljanja novog tajništva stranke Forza Italia za grad Rim.

Među obrađenim temama bila je i sadašnjost i budućnost Igora Tudora. Hrvatski trener, nakon što je pobijedio Juventus u svom debiju kao trener Lazija u prvenstvu, izgubio je u talijanskom kupu opet od Bianconera te u derbiju od Rome:

"Ovo su prve utakmice, Igor uči da shvati što je prava struktura momčadi, koja je u poziciji da radi dobro."

Neizbježno je bilo i pitanje o sukobima zabilježenim u gradu ujutro prije derbija, koji su doveli do četiri uhićenja i nekoliko ozlijeđenih, uključujući agenta iz napuljskog interventnog odreda:

"Mi smo protiv nasilja. Borimo se protiv njega i čini se da sam ja simbol toga jer sam proveo akcije za suzbijanje i sprječavanje ovih incidenata."



Tagovi

Claudio LotitoLazioIgor TudorRomaDerby della CapitaleSerie A

Ostale Vijesti