Loše vijesti iz Slovenije: Oršić najmanje pola godine bez nogometa

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.07.23. | 11:27

Donedavni hrvatski reprezentativac jučer se ozlijedio na treningu Trabzonspora.

Mislav Oršić jedan je od najvećih pehista 2023. godine. Nakon što je u dresu Dinama i hrvatske reprezentacije imao nekoliko bajkovitih godina, u kojima je rušio Atalantu, Tottenham, West Ham, Chelsea i Maroko, zabijao Villarrealu, Milanu i Španjolskoj, s Dinamom osvajao titule prvaka, Kupove, dohvatio dva proljeća u Europi i dvije Lige prvaka, početkom tekuće godine prešao je u Southampton u kojem je dobio priliku samo šest minuta u Premier ligi, klub mu je ispao iz lige, a onda mu i poručio da si može pronaći novu sredinu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je blizu povratka u Dinamo, da bi na kraju završio u Trabzonsporu kod Nenada Bjelice koji mu je na neki način revitalizirao karijeru po povratku iz Južne Koreje 2018. godine. Činilo se da je Oršiću napokon svanulo, da ga u Trabzonu poštuju, da će ponovno igrati i zabijati spektakularne pogotke kakve je već zabijao Atalanti, Tottenhamu, Chelseaju...

Međutim, pehovi za ovog sjajnog igrača u 2023. nisu završili. Na nedjeljnom treningu Trabzona, Oršić je nakon jednog benignog duela sa suigračem pao, primio se za koljeno, a izraz na njegovom licu dao nam je do znanja da ozljeda nije bezazlena.

Mislav Oršić u Sloveniji je podvrgnut magnetskoj rezonanci koja je potvrdila najcrnije prognoze - Oršiću su puknuli prednji križni ligamentu, a rehabilitacija za takvu vrstu ozljede traje između šest mjeseci do godine dana.

Prema tome, Oršić će sigurno propustio prvi dio sezone, a na terenu ćemo ga ponovno gledati, nadamo se, tek početkom 2024. godine.

Nakon svega ovoga možemo samo reći - drži se Orša! (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mislav OršićTrabzonsporNenad Bjelica

Ostale Vijesti