Turkiyegazetesi
Turkiyegazetesi

VIDEO Oršiću stradalo koljeno na pripremama u Sloveniji

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.07.23. | 15:42

Čeka se sutrašnja snimka magnetske rezonance kako bi se utvrdila težina ozljede.

Užasne vijest s priprema u Sloveniji – Mislavu Oršiću je na treningu njegovog Trabzonspora stradalo koljeno. Tek se mora rendgenskom slikom utvrditi težina ozljede, no Oršić nije bio u stanju vratiti se na teren nakon duela s Hakanom Yesilom.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stoga, ima nade da ozljeda nije težeg karaktera, ali bolan grč na Mislavovom licu sugerira da ozljeda nije nimalo bezazlena. Oršić je bio u jednomn duelu s Yesilom, a nakon kojeg je ostao ležati na travnjaku držeći se za desno koljeno. Na video-snimci se vidi kako je Oršić pokušao zagraditi loptu, no onda mu je s leđa stigao Yesil i očito ga nezgodno udario, jer na prvu deul ne djeluje nimalo strašno. No nakon toga je Oršić ostao ležati. Ubrzo su se suigrači okupili oko njega, pa i liječnička ekipa.

Trener Nenad Bjelica je odmah zaustavio trening, a Oršić nije bio u stanju samostalno napustiti teren, već je po njega moralo doći golf-vozilo kako bi Oršić odvelo van terena.

Nakon toga su Oršića pregledali klupski liječnici uz teren, no malo toga će se znati prije nego bivši igrač Dinama obavi rendgen. A kako su izvijestili iz kluba, glavni klupski liječnik Ahmet Beşir je poručio da je započet tretman Oršićeve ozljede, ali da će se tek sutra nakon magnetske rezonance znati više informacija.

Taman kada se maknuo iz nelagodne atmsofere u redovima Southamptona, u kojemu se nije naigrao, 31-godišnjak je ovog ljeta preselio kod Bjelice u Trabzon, kako bi razbudio svoju karijeru. No, eto, sada mu nažalost, prijeti novi peh. Ostaje za nadati se da nije riječ o nekoj težoj ozljedi. (pz)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Mislav OršićTrabzonsporNenad Bjelica

Ostale Vijesti