Lopta s potpisima će na jedno lijepo mjesto, a dres ću pokloniti roditeljima

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 12:55

Dan nakon velike pobjede, igrači i trener maksimirske momčadi bili su vidno umorni, ali raspoloženi za izjave.

Nakon što su jučer izborili briljantnu 4:0 pobjedu protiv Atalante, dojmovi među igračima Dinama još uvijek su svježi. 

"Naravno da mi je drago da sam ostao u Dinamu. Uvijek sam govorio da sam htio igrati Ligu prvaka. Cijela momčad je bila odlična, tako trebamo nastaviti. Imamo dva tjedna da se pripremimo za City, čekaju nas u međuvremenu HNL i Kup."

Stup obrane hrvatskog prvaka, Emir Dilaver, jučer je ponovno bio na svojoj pravoj razini. 

"Zadovoljni smo. Znali smo da možemo, taktički smo se dobro pripremili. Ovo je tek prvi korak, imamo još dosta posla i trebamo ovako nastaviti."

Zanimljiv odgovor dao je na pitanje o tome kako su proslavili visoku pobjedu.

"Nismo ništa slavili, što ćemo slaviti? Imamo tek tri boda, nije da smo prošli", rezolutan je bio Dilaver.

Nakon njih red je došao na tvorca ovog moćnog Dinama, europskog Dinama. Dakako, to je Nenad Bjelica, koji nije krio zadovoljstvo, ali je istaknuo i podršku s tribina. 

"Navijači su bili na nivou momčadi, ostvarili smo jednu sinergiju. Ponosan sam i na njih i na igrače, treba tako nastaviti. Nije ovo prvi puta da igramo na ovom nivou, zašto ne bi ponovili? Sljedeća utakmica nije City, nego prvo Varaždin, Karlovac pa Lokomotiva. City je tek za dva tjedna, kad dođe vrijeme za njih, pripremit ćemo se. Nije mi to još u glavi, to mi je daleka budućnost."

Za kraj, tu je i junak utakmice - Mislav Oršić. U svojem debiju u Ligi prvaka, rođeni Zagrepčanin zabio je hat-trick te oduševio nogometnu javnost.

"Adrenalin me prao cijelu noć. Nisam oka sklopio i to ću pokušati nadoknaditi danas. Lopta s potpisima svih igrača će završiti na jednom lijepom mjestu, a dres ću pokloniti roditeljima."

(foto: Pixsell)

 

 


Tagovi

Nenad BjelicaDani OlmoMislav OršićEmir Dilaver

Ostale Vijesti