Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Ljubičić otišao u Atenu, od AEK-a ga dijeli samo liječnički pregled!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 31.01.24. | 10:39

Transfer mora biti riješen do ponoći kad u Grčkoj završava prijelazni rok.

Robert Ljubičić u srijedu se nije pojavio u Maksimiru na treningu, nije se stigao niti oprostiti od suigrača, od sutra, po svemu sudeći bivših. Ljubičić je otputovao za Atenu, gdje bi danas do ponoći trebao formalizirati svoj transfer u AEK.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo i AEK u srijedu kasno navečer dogovorili su posao, nakon što je Dinamo odbio 3 milijuna eura, Grci su se ponovno javili, nova ponuda iznosila je prema nekim izvorima više od 3.5 milijuna, navodno i 4 milijuna eura i Modri su to prihvatili, jer bi s bonusima mogli zaraditi i preko 4 milijuna eura. Ljubičić je inzistirao na odlasku, a na njegovu dolasku u AEK inzistirao je trener Matias Almeyda i uvjerio klupske čelnike da ga dovedu. Povrh tiga, će godišnje zarađivati oko 600.000 eura, a grčki mediji otkrivaju da je nekoliko puta zadnjih dana razgovarao s Domagojem Vidom, koji ga je također pogurao prema AEK-u

Ljubičića u Ateni čeka liječnički pregled i bude li sve u redu potpisat će za Atenjane, a transfer mora biti riješen do ponoći kad u Grčkoj završava prijelazni rok.



Tagovi

GNK DinamoRobert LjubičićAEK

Ostale Vijesti