Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Livaja: "Ne zanimaju me priče da je Karoglan trener Hajduka jer je dobar sa mnom"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 20:23

Najbolji igrač Bijelih otvoreno za klupski kanal

Marko Livaja je u razgovoru za HDTV otkrio neke stvari o svom odnosu s trenerom Mislavom Karoglanom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je najbolji igrač Hajduka otvoren, u uvodu je priznao da i on nije svaki put u najboljoj formi, ne ide ga gol, pa se mediji raspišu o tome, no to ga ne pogađa.

"S trenerom se znam od prvog dana kad sam došao na Poljud. On je radio u omladinskoj školi, imamo dosta zajedničkih prijatelja, razgovarali smo i kad još nije bio u kadru prve momčadi. Imali smo jako dobar odnos i kad nije bio trener Hajduka, kad je bio u Istri pa dobio otkaz, onda i kad nije radio. Čuli smo se, otišli bismo na ručkove, tako da sam stvarno s njim u odličnim odnosima. Dosta ljudi misli da je on trenutno u Hajduku jer je dobar sa mnom, čuo sam milijun takvih priča, ali te priče me ne zanimaju."

Dodao je i sljedeće:

"Znam da je on dobar trener. Uvijek ima takvih trenutaka u nogometu, kao što se se nama dogodili Rijeka i Osijek, gdje se svi propitkuju je li on trener za nas. Ali to je sve nogomet. Iz tjedna u tjedan se sve mijenja. On je pokazao da ima znanje i rezultat, želim mu svu sreću i očekujem da će nas dovesti do tog trofeja, kojega svi očekujemo", rekao je Livaja.

Traži li trener s obzirom na odnos više od Vas?

"Normalno da traži više. To mi je bilo čudno na početku. Iako smo imali drugi odnos dok nije bio trener, moraju se znati granice."(dku)



Tagovi

HajdukMarko LivajaMislav KaroglanHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti