Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Livaja: "Da sam znao da ću davati ovoliko golova, oženio bih se i prije"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 08.05.22. | 21:15

Hajdukov napadač na svom kontu ima 25 golova u tekućoj sezoni

Dva pogotka i nova potvrda klase – Marko Livaja odveo je Hajduk do pobjede nad Rijekom na Rujevici i dao nove argumente za status najboljeg igrača HNL-a. Prvi je spakirao u mrežu iz penala u 13. minuti, kada je mirno polegnuo Labrovića u jednu stranu, a loptu zavukao u drugu. Bio je to njegov 15 zabijeni kazneni udarac u seniorskoj karijeri (iz isto toliko pokušaja).

Drugi je zabio u 37. minuti kada je asistenciju Lukasa Grgića plasirao u drugi kut. Na koncu je Mikanović donio uvjerljivu pobjedu Hajduku, no priča dana je Livaja. Sa dva svježa pogotka hrvatski reprezentativac je stigao do brojke od 25 golova u HNL-u, a uz to ima i sedam asistencija.

A nakon utakmice Livaja je za Dnevnik Nove TV komentirao kako je za njegovu golgetersku formu zaslužan – brak.

„Dobro je, ništa se specijalno nije promijenilo. Zajedno smo osam godina i ovo je zapravo bila samo kruna svega toga. Da sam znao da ću davati ovoliko golova, oženio bih se i prije“, izjavio je Livaja.

„Bila je ovo važna utakmica. Odigrali smo najbolje poluvrijeme ove sezone. Ne ovisimo samo o sebi, ali pokazali smo zajedništvo. Igrali smo jako dobro protiv momčadi koja ove sezone možda igra najbolji nogomet. Ova utakmica nam je putokaz za narednu sezonu“, podvukao je napadač Hajduka.



Tagovi

HNLHajdukHNK RijekaMarko Livaja

Ostale Vijesti