Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Liga prvaka sutra na Poljudu

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.10.21. | 10:41

Juniori Hajduka igraju uzvrat 1. kola UEFA Youth League protiv Skhendije

Primat na Poljudu ovog tjedna preuzimaju Hajdukovi juniori, u srijedu u 17 sati igraju uzvratnu utakmicu 1. kola Lige prvaka mladih protiv Skhendije iz Tetova. Iz prve utakmice koja je igrana u Skoplju prije 20 dana mladi Splićani imaju prednost od 2:0 i veliki su favoriti za prolazak u 2. kolo. A tamo će im suparnik najvjerojatnije biti bjeloruski Minsk koji je u prvoj utakmici pobijedio 4:0 u gostima kod latvijskog Daugavpilsa.

Utakmica UEFA Youth League protiv Skhendije se igra na glavnom travnjaku Poljuda, za navijače će biti otvorena istočna tribina. Ulaznice se prodaju po cijeni od 30 kuna, a vrijede i sezonske pretplate. Naravno, uz uvjet da navijači moraju poštovati sve epidemiološke mjere.

Podsjetimo, momčadi Marijana Budimira u prvoj je utakmici rutinski svladala Skhendiju, oba gola postigao je napadač Filip Čuić, juniorski reprezentativac BiH i mlađi brat ozlijeđenog Hajdukovog prvotimca Marija Čuića.

Bez obzira na prednost od dva gola izvjesno je da će trener Budimir na teren poslati najbolju moguću momčad. Juniore će predvoditi talentirani 17-godišnjak Marko Brkljača koji je u nedjelju protiv Šibenika upisao prvi ligaški nastup za prvu momčad Hajduka.

Piše: Vedran Pavičić


Tagovi

Hajduk IIHajduk Split U19UEFA Youth LeagueLiga prvaka mladihŠkendija

Ostale Vijesti