Legijini huligani nakon teškog poraza pretukli Jozakove igrače

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 02.10.17. | 12:33

Huligani su poštedjeli Romea Jozaka.

Legija iz Varšave jučer je doživjela teški poraz u derbiju poljskog prvenstva na gostovanju kod Lecha iz Poznana. Nenad Bjelica, koji je zbog kazne utakmicu gledao s tribina, razbio je Romea Jozaka s 3:0.

>> Hrvatski derbi u Poljskoj: Bjelica razbio Jozaka (VIDEO)

Navijači Legije inače su poznati kao jedni od najekstremnijih u Europi, svima su dobro poznate ogromne cifre koje je Legija morala platiti zbog „buntovnog“ stava njihovih navijača prema UEFA-i. Sinoć su Legijini huligani, prema pisanju poljskih medija, otišli još jedan korak dalje i prebili svoje igrače nakon teškog 0:3 poraza od Lecha.

Nakon povratka iz Poznana, Legijin je autobus na klupskom parkingu dočekalo 50 huligana. Njihov vođa, pod nadimkom „Stracuh“, izveo je igrače i klupski stožer iz autobusa. Igrači su mislili kako ih čeka neugodan razgovor s navijačima i očitavanje „bukvice“, no čim su igrači izašli, huligani su ih napali. Udarali su ih u potiljak i šamarali, kako bi ih ponizili, ne i ozlijedili, tvrde poljski mediji.

Udaren je i Aleksandar Vuković, pomoćni trener, dok je Jozak stajao sa strane i nije bio žrtva napada. Incident je, navodno, trajao 10 minuta, a huligani su igrače otpratili doma s porukom: „Ako na jednak način budete igrali sljedeću utakmicu, doći ćemo vam opet“.

Zanimljivo, iako se napad dogodio na prostorima kluba, nitko nije reagirao, niti u blizini nije bilo nikakvih zaštitara. 

(Foto: Screenshot)


Tagovi

Romeo JozakLegia

Ostale Vijesti