REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

Legendarni bivši vratar Real Madrida i PSG-a objavio kraj karijere

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 08:07

Očekivalo se da će predstavljati Kostariku na Copa Americi 2024.

Kostarikanski vratar Keylor Navas u četvrtak je objavio završetak reprezentativne karijere u dobi od 37 godina, prekinuvši tako nagađanja da bi mogao zaigrati na sljedećoj Copa Americi.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navas je u reprezentativnom dresu debitirao 2008., a od tada je ostvario 114 nastupa i igrao na tri svjetska nogometna prvenstva, od kojih je najznačajnije bilo ono u Brazilu 2014., gdje je bio jedan od glavnih igrača momčadi koja je došla do četvrtfinala.

Posljednji put je nastupio za Kostariku u ožujku ove godine u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. Navasova najava znači da neće sudjelovati na Copa Americi, koja će se održati u Sjedinjenim Američkim Državama od 20. lipnja do 14. srpnja.

"Ovo poglavlje mog života se bliži kraju, odlazim sa srcem punim zahvalnosti i očima koje gledaju prema naprijed, pronoseći ime naše voljene Kostarike", rekao je vratar u videu objavljenom na društvenim mrežama.

"To je gorko-sladak osjećaj, teško prihvatljiv, ali ovoj fazi je došao kraj. Nije zbogom, vidimo se poslije, jer znam da će nam se putevi i dalje križati", dodao je Navas.

Navas, kojemu u lipnju istječe ugovor s Paris Saint-Germainom, prošlu je sezonu proveo na posudbi u engleskom premierligašu Nottingham Forestu. Od 2019. je pariškom momčadi osvojio tri naslova prvaka Francuske, Prethodno je igrao za Real Madrid, s kojim je triput osvojio Ligu prvaka i jednom naslov prvaka Španjolske.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

KostarikaKeylor NavasReal MadridPSG

Ostale Vijesti