REUTERS/Marcelo Endelli
REUTERS/Marcelo Endelli

Legendarni Argentinac novi trener kluba kojeg su trenirali Zlatko Dalić, Zoran Mamić i Ivan Leko

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 09:23

Trenerskim poslom se počeo baviti u Parmi, klubu gdje je okončao igračku karijeru

Hernan Crespo, 48-godišnja nekadašnja zvijezda argentinskog nogometa, pronašao je novi trenerski posao, postao je strateg Al Aina, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata kojeg su nekad trenirali Hrvati Zlatko Dalić, Zoran Mamić i Ivan Leko.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tijekom listopada Crespo je ostao bez posla u katarskom Al Duhailu, a sada je preuzeo Al Ain gdje je naslijedio Nizozemca Alfreda Schreudera, nekadašnjeg trenera Hoffenheima, Club Bruggea i Ajaxa koji bi trebao postati novi trener Al Ittihada, kluba u kojem su zvijezde Francuzi Karim Benzema i N'Golo Kante.

Trenerska karijera Crespa prilično je ispod razine njegovih igračkih godina kada je bio zvijezda gdje god je igrao, od River Platea, Parme, Lazija i Intera do Chelseaja i Milana. Isto tako, za argentinsku reprezentaciju je odigrao 64 utakmice, a postigao je 35 pogodaka.

Trenerskim poslom se počeo baviti u Parmi, klubu gdje je okončao igračku karijeru, a potom je radio u Modeni te napustio Europu radeći u argentinskim klubovima Banfieldu i Defensa Justiciji, brazilskom Sao Paulu te Al Duhailu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina, G) 


Tagovi

Hernan CrespoAl AinArgentinska nogometna reprezentacijaParmaUjedinjeni Arapski Emirati

Ostale Vijesti