REUTERS/Alexandre Loureiro
REUTERS/Alexandre Loureiro

Nakon Alvesa, Crespo: Legendarni Argentinac napustio klupu brazilskog velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 13.10.21. | 21:44

Situacija u klubu nije sjajna - naprotiv

Hernan Crespo više nije trener brazilskog Sao Paula. Legendarni napadač, koji je kroz bogatu karijeru nosio dresove Lazija, Intera, Chelseaja i Milana, klupu napušta sporazumnim raskidom suradnje nakon devet mjeseci u klubu, kojeg su zadesili financijski, ali i rezultatski problemi.

Naime, Tricolori su nakon 25 kola brazilskog prvenstva na tablici 13. sa svega 30 bodova i gol-razlikom -5. Bez pobjede su u posljednja četiri kola, u svakom su susretu remizirali i stigli tek do boda, a klupski čelnici i navijači očito očekuju više.

Da stanje u momčad nije sjajno, potvrđuje i nedavni odlazak 38-godišnjeg reprezentativca Brazila Danija Alvesa, koji je prije mjesec dana jednostavno pokupio stvari iz svlačionice jer mu nisu isplaćivali plaću.

Crespo je Sao Paulo vodio u 53 utakmice i ostvario 24 pobjede, uz 19 remija i 10 poraza. Osim njega, klub su napustili i Argentinčevi pomoćnici.

“Sao Paulo profesionalcima zahvaljuje na trudu i posvećenosti tijekom razdoblja u kojem su branili naše boje, te na osvajanju državnog naslova, trijumfu koji nije postignut od 2005.”, objavio je klub na svojim službenim stranicama.



Tagovi

BrazilSao PauloHernan Crespobrazilska nogometna ligaDani Alves

Ostale Vijesti