Zaboravite Panuccija, na klupu Osijek sjeda legendarni Argentinac!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.09.19. | 20:55

Igrao je za najbolje klubove svijeta, trpao kao na traci, a ako bude upola dobar trener kao što je bio igrač Osijek će dobiti ogromno pojačanje

Ali, to nije sve! Danas u popodnevnim satima javila se još jedna nevjerojatna informacija! Naime, ukoliko je vjerovati hrvatskim medijima (24 sata), klupi Osijeka nije najbliži Christian Panucci, već je prvi kandidat za preuzimanje klupe Osijeka legendarni Argentinac Hernan Crespo.

Ovaj nekada nevjerojatni napadač u svojoj je karijeri nosio desove sve samih velikana, a najbolje svoje partije pružao je u dresu Parme i Intera. Za Albiceleste je nastupio 64 puta, a u čak 35 navrata upisao se u listu strijelaca, što ga čini četvrtim najboljim strijelcem u povijesti Argentine (Ispred njega su samo Messi, Batistuta i Aguero).

U svojoj trenerskoj karijeri Crespo je vodio samo dva kluba – talijanskog drugoligaša Modenu i argentinskog prvoligaša Banfield. Ni u jednom od dva navedena kluba nije imao većih uspjeha, dok danas obnaša funkciju člana uprave talijanske Parme.

Hoće li se ovaj legendarni Argentinac naći na klupi Osječana pokazat će vrijeme, ali prema svemu sudeći Meštrović je naumio u klub dovesti neko veliko ime.

(foto:Pixsell)

 


Tagovi

OsijekIvan MeštrovićHernan Crespo

Ostale Vijesti